ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οικονομίδης: «Ντροπιάζουν το ΑΠΟΕΛ και δεν το τιμούν καθόλου»

Έντονη αντίδραση από τον αρχηγό του Παφιακού για τις καταγγελίες που έγιναν από πλευράς ΑΠΟΕΛ

Ο αρχηγός του Παφιακού, Άνθιμος Οικονομίδης, με ανάρτηση του στα social media απαντά στον ΑΠΟΕΛ για τις καταγγελίες που έγιναν από το «γαλαζοκίτρινο» σωματείο.

Αναλυτικά:

"Παρόλο που δεν τοποθετούμαι ποτέ δια μέσου μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τέτοια θέματα, ωστόσο αυτή τη φορά δεν μπορώ να μην τοποθετηθώ και να εκφράσω κάποια δυσάρεστα συμβάντα που έλαβαν χώρα απόψε στο Λευκόθεο στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Παφιακού.

Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον ΑΠΟΕΛ για την αποψινή του νίκη. Αγωνιστικά η ομάδα μας ναι υστέρησε και δεν έπαιξε το βόλεϊ που συνήθισε όλους φέτος. Όμως θέλω να σταθώ στην εχθρική ατμόσφαιρα που έτυχα τόσο εγώ προσωπικά, οι συμπαίκτες μου και ολόκληρη η ομάδα του Παφιακού αλλά και ο πρόεδρος, από τον πρόεδρο του σωματείου ΑΠΟΕΛ Χριστόφορο Ποταμίτη, τον γυμνασίαρχο του αγώνα αλλά και τον εκπρόσωπου τύπου του σωματείου Πανίκο Χατζηλιασή.

Ο σεβασμός του ατόμου μου και του Παφιακού προς το ιστορικό σωματείο του ΑΠΟΕΛ και τους διαχρονικούς έντιμους παράγοντες που το υπηρετούσαν τόσα χρόνια είναι γνωστή και δεδομένη, όπως και η άψογη σχέση του Παφιακού με το ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς όμως η νυν διοίκηση του σωματείου ΑΠΟΕΛ που ίσως και ουδεμία σχέση και γνώση να είχε με το άθλημα του βόλεϊ τόσα χρόνια, με την εχθρική συμπεριφορά τους εντός και έκτος αγωνιστικού χώρου και το μίσος που φαίνεται να τρέφουν απέναντι μας, μόνο ντροπιάζουν αυτό το ένδοξο σωματείο και δεν το τιμούν καθόλου.

Σε ένα αγώνα χωρίς κόσμο κατάφεραν με την αίσχιστη συμπεριφορά τους, τις συνεχόμενες βρισιές και απειλές τους να κάνουν τον αγώνα μπάχαλο. Υπενθυμίζω ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε ανταποκριθεί στις αστείες καταγγελίες του σωματείου ΑΠΟΕΛ, καταγγελίες που έγιναν σε βάρος μας στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αμαυρώνοντας την εικόνα της ομάδας μας, προσπαθώντας να κρύψουν την αποτυχία τους και την μη είσοδο τους στην τετράδα.

Λυπάμαι πραγματικά τόσο για αυτούς αλλά κυρίως για τον ΑΠΟΕΛ που τους έχει να το εκπροσωπούν. Η ανοχή μας απέναντι στο ΑΠΟΕΛ έχει τελειώσει. Το παιχνίδι κύριοι παίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς κρατάμε το κεφάλι ψηλά και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση την ερχόμενη Παρασκευή στην Πάφο και μαζί με τον υπέροχο κόσμο μας να περάσουμε στον τελικό του κυπέλου".

ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X