ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόδραση με άρωμα πρόκρισης

Σπουδαίο διπλό που τον καθιστά μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά πέτυχε την Παρασκευή ο Green Αir Παφιακός. Οι πρωταθλητές κέρδισαν μέσα στο «Σπύρος Κυπριανού» τη Νέα Σαλαμίνα με 0-3 σετ και θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά την άλλη Παρασκευή στο «Αφροδίτη». Η Νέα Σαλαμίνα κόντραρε στα ίσια την παφιακή ομάδα, αλλά για να ελπίζει σε πρόκριση χτριάζεται νίκη με 0-3 ή 1-3 για να την διεκδικήσει στο χρυσό σετ.

Πιο αποτελεσματικοί οι πρωταθλητές κέρδισαν το πρώτο σετ με 23-25 σε 26 λεπτά και ανέκτησαν ψυχολογία με το 0-1. Το σετ ήταν ντέρμπι με τις δυο ομάδες να δείχνουν ότι δεν είχαν μεγάλες διαφορές στην απόδοσή τους.

Τα ίδια δεδομένα και στο δεύτερο σετ αφού η Νέα Σαλαμίνα έπαιξε ωραίο βόλεϊ και έβαλε μεγάλη πίεση στον Green Air Παφιακό. Οι πρωταθλητές όμως πιο αποφασιστικοί πήραν τις κρίσιμες φάσεις κερδίζοντας με 23-25 αυξάνοντας σε 0-2 το προβάδισμά τους. Το σετ κράτησε 30 λεπτά.

Ο αγώνας συνέχισε να προσφέρει συγκινήσεις και στο τρίτο σετ με την ομάδα του Κ. Καμπερίδη να εικμεταλλεύεται την ποιότητά της και να κερδίζει εκ νέου με 23-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Παφίτης, Μπλάνκο, Κορνιένκο,Ζηκάκης, Γεωργίου,Βανέγκας – Λίμπεpρ: Βαρνάβα. – Αλλαγές: Χρυσοστόμου, Σιαπάνης – Λίμπερο2. Κοπανάροφ.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Κ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ): Τοντόροβιτς,Ευσταθίου, Οικονομίδης,Ντίας, Παπαδόπουλος, Ασπιώτης – Λίμπερο: Αντωνίου. – Αλλαγές: Πλατρίτης, Κωνσταντινίδης.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X