ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Έτοιμη για την Ευρωπαϊκή δοκιμασία

Συναντά την Jedinstvo Bemax Μαυροβουνίου στο πλαίσιο του β΄γύρου του Cev Champions League.

Η Ομόνοια εισέρχεται σήμερα για δεύτερη σερί φορά στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Οι «πράσινοι» του Γιάννη Καλμαζίδη φιλοξενούν σήμερα στις 18:45 την πρωταθλήτρια του Μαυροβουνίου Jedinstvo Bemax στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος –Ελευθερία», στο πλαίσιο του β΄γύρου του Cev Champions League.

Με βάση τις εκτιμήσεις η ομάδα του Μαυροβουνίου είναι ομάδα που μπορεί η Ομόνοια να κερδίσει και βέβαια να αποκλείσει. Εννοείται ότι για κάτι τέτοιο ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια.

Οι πετοσφαιριστές της Ομόνοιας περιμένουν τον κόσμο να έλθει στο γήπεδο. Θυμίζουμε ότι εάν στις εξέδρες δεν βρεθούν τουλάχιστον 1000 θεατές η Ομόνοια θα τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Στη διάθεση του Ελλαδίτη κόουτς βρίσκονται οι: 1. Ax. Πετρακκίδης. 2. Αυγ. Σαββίδης. 3. Σωτ. Πετρακκίδης. 5. Π. Γκούζμαν (Πουέρτο Ρίκο), 8. Α. Σαββίδης. 9. Χρ. Αντωνιάδης. 10. Κ. Αδάμου. 11. Χρ. Προδρόμου. 12. Αγγ. Αλεξίου. 13. Κ. Αχιλλέως. 14. Μ. Παπαχριστοδούλου. 16. Σ. Μπάγκρεϊ (Ρωσία). 17. Μ. Σιντιμπέ (Γαλλία).

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην έδρα της Jedinstvo Bemax στην πόλη Bijelo Polje στις 21:00 ώρα Κύπρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X