ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Με ταυτοποίηση ο τελικός

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να δείχνουν την πολιτική τους ταυτότητα με το εισιτήριο του αγώνα, κατά την είσοδο στην αίθουσα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον αυριανό τελικό κυπέλλου της πετόσφαιρας Ανδρών ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια θα εφαρμοστεί ταυτοποίηση. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να δείχνουν την πολιτική τους ταυτότητα με το εισιτήριο του αγώνα, κατά την είσοδο στην αίθουσα.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠΕ:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ενημερώνει το φίλαθλο κοινό που προτίθεται να παρακολουθήσει τον αυριανό τελικό Κυπέλου Πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος, «Ελευθερία», ότι μετά από εισήγηση της Αστυνομίας Κύπρου και την σύμφωνη γνώμη των δύο διαγωνιζομένων σωματείων, αποφασίστηκαν επιπλέον μέτρα ασφαλείας, για τον αυριανό τελικό ώς ακολούθως:

Επίδειξη πολιτικής ταυτότητας μαζί με το εισιτήριο του αγώνα, κατά την είσοδο στην αίθουσα. Όλα τα εισητήρια θα προπωληθούν και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο. 

Στόχος όλων των εμπλεκομένων είναι η καλύτερη δυνατή διοργάνωση του αγώνα ώστε που θα είναι γιορτή και θα προβάλλει τόσο το άθλημα όσο και τα δυο σωματεία.

Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο μαζικά και να στηρίξει την προσπάθεια των πετοσφαιριστών και των δυο ομάδων με αθλητοπρέπεια όπως αρμόζει στην ιστορία των δυο σωματείων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X