ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Στο Ελευθερία ο τελικός, λεπτομέρειες εισιτηρίων

Ανακοίνωση από την Ανόρθωση για όλες τις λεπτομέρειες του τελικού κυπέλλου πετόσφαιρας γυναικών, που βρίσκει την ομάδα να παίζει με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Αναλυτικά:

«Η ημερομηνία για το γήπεδο για την τελευταία παράσταση της σεζόν για την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ομάδα βόλεϊ γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου «κλείδωσε».

Τα κορίτσια μας αγωνίζονται στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας. Σε μία σεζόν στην οποία μας χάρισαν μεγάλες συγκινήσεις, όμορφες στιγμές και επιτυχίες θέλουν να ρίξουν την αυλαία κατακτώντας (μετά το Σούπερ Καπ και το Πρωτάθλημα) και το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί αποδυναμωμένη σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά καταγράφεται ως μια πολύ γλυκιά και όμορφη «απουσία». Η καλύτερη ίσως παίκτριά μας την τελευταία τριετία, η Ναταλία Μπρατούχινα είναι εγκυμονούσα και θα είναι μαζί μας στην εξέδρα. Με την ευκαιρία, για άλλη μια φορά εκφράζουμε την αγάπη μας και στέλνουμε τις ευχές μας στην Ναταλία και στον Άγγελο: «Με το καλό να έρθει το μωράκι σας»!

Στο Στάδιο «Ελευθερία», όμως, μπορούμε να έχουμε τον πιο πολύτιμο μας παίκτη. Τον κόσμο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου που καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και ιδιαίτερα στα δύσκολα, ήταν δίπλα μας και βοήθησε τα μέγιστα η ομάδα μας να πάρει αυτό που της αξίζει και να επιστρέψει στην κορυφή του κυπριακού βόλεϊ μετά από πέντε χρόνια.

Οι πετοσφαιρίστριές μας, οι προπονητές μας, η διοίκηση του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών προσκαλούν τους οπαδούς της Ανόρθωσης, για άλλη μια φορά να δώσουν δυναμικά το «παρών» τους και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας να φτάσει στον στόχο της. Πλέον, τον έχουν μάθει ΟΛΟΙ: Όταν ο ξεχωριστός κόσμος της Ανόρθωσης είναι στο γήπεδο, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα για τις παίκτριές μας! Φωνάζουμε και τραγουδάμε για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο και τα κορίτσια του Φοίνικα αποκτούν φτερά!

Ο αριθμός των δελτίων εισόδου που δικαιούται η Ανόρθωση στην κεντρική εξέδρα του Σταδίου «Ελευθερία» είναι περιορισμένος. Φροντίστε να τα εξασφαλίσετε έγκαιρα τα δελτία εισόδου σας. Θα διατίθενται μεταξύ άλλων στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ) ως ακολούθως:

Παρασκευή 20 Απριλίου (17:00 – 21:00).

Σάββατο 21 Απριλίου (10:00 – 13:00).

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για δελτία εισόδου για τον τελικό Κυπέλλου με τους κ. κ. Αδάμο Μοντάνιο (99635462) και Μιχάλη Φωτίου (99655244).

Οι κάτοχοι των δελτίων εισόδου θα πρέπει να αναγράψουν πάνω τον αριθμό ταυτότητάς τους και να την παρουσιάσουν κατά την είσοδό τους στο Στάδιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα».

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X