ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος ή παράταση για τίτλο

24sports team

info@24sports.com.cy

Tέλος η παράταση. Αυτό απασχολεί όλους τους φίλους της πετόσφαιρας σχολιάζοντας τους δυο αγώνες της Παρασκευής 07 Απριλίου 2017 στον τελικό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας Green Air Παφιακός – Ομόνοια (ΡΙΚ2) και τον μικρό τελικό Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ. Οι δυο αγώνες σε «Αφροδίτη» και «Σπύρος Κυπριανού» αρχίζουν στις 20:00

Ο τρίτος τελικός τίτλου ίσως κρίνει τα πάντα. Πιθανή νίκη της Ομόνοιας και δεύτερη συνεχόμενη στην Πάφο θα δώσει άλλο ένα πρωτάθλημα στο «τριφύλλι», αφού η ομάδα του Σάββα Σάββα θα κάνει το 4-1 στις νίκες. 

Ο Green Air Παφιακός που πληγώθηκε αφάνταστα στα πλέι-οφς και έχασε πολλή από τη δυναμική που είχε μετά τον τραυματισμό του Ελλαδίτη κεντρικού Ασπιώτη θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για δυο λόγους. Πρώτο: Για να ξαναμπεί στο κόλπο του τίτλου. Δεύτερο: Nα ανεβεί ψυχολογικά και να διεκδικήσει την ισοφάριση τη Δευτέρα στη Λευκωσία. Ο κόουτς Μίλαν Γκρέσιτς θα βασιστεί στα ίδια όπλα δηλαδή τους ξένους Βερίσιμο,Μίλεφ ευελπιστώντας ότι οι επιλογές στον κεντρικό άξονα (Ανδρέου, Κωνασταντινίδης) θα αποδώσουν.

Η Ομόνοια πάει στην Πάφο για να τελειώσει την υπόθεση τίτλος. Ο κόουτς Σάββας Σάββα δούλεψε και στον ψυχολογικό τομέα ώστε οι παίκτες του να μην σκέφτονται τις σαμπάνιες που θα βρίσκονται στα αποδυτήρια. Οι «τριφυλλοφόροι» για να περάσουν εκ νέου από την Πάφο πρέπει να αποδώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Ο κ. Σάββα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ2 με σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ανδρών Βαγγέλη Κουτουλέα.

Τον τελικό θα διαιτητεύσουν οι Χρ. Μαϊφόσιης – Γ. Σοφοκλέους με επόπτες τους Κ. Κυριάκου – Α. Πολυδώρου. Σημειωτές ορίστηκαν οι Ν. Στεφάνου – Ν. Φλουρή. Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο Παντελής Τοφής.


Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ

Αμφίρροπος προβλέπεται ο αγώνας στο «Σπύρος Κυπριανού» μεταξύ Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ για τον μικρό τελικό. Στην ουσία πρόκειται για τον καθοριστικότερο της σειράς αφού με πιθανή νίκη των «ερυθρολεύκων» κατακτούν την 3η θέση συμπληρώνοντας 4 νίκες.

Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου έδειξε ότι σε αυτή τη σειρά ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στηριζόμενη σε όλο το υλικό της. Ενεργό ρόλο έχουν και νεαροί παίκτες όπως οι Σαπάνης, Καλαφάτης.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Γιούρι Φιλίποφ δεν έχουν τίποτα να χάσουν και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την 3η θέση. Θα προσπαθήσουν για το διπλό ώστε την Τρίτη να δώσουν τη μάχη για την ισοφάριση. Ο Ουκρανός κόουτς αναμένει από τα «αστέριά» του Γοδόι, Γεωργίου, Κνέζεβιτς, Κολά και Στρεμπάκοφ να τραβήξουν και τους υπόλοιπους για το σημαντικό διπλό.

Τον τρίτο μικρό τελικό θα διαιτητεύσουν οι Γ. Παπαγεωργίου – Α.Δανιήλ, με επόπτες τους Γ. Παύλου – Α.Αντωνίου. Σημειωτές θα είναι οι Ε. Σιαπάνη – Μ. Παπαμιχαήλ. Παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Δωρίτης.

 

 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X