ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ερυθρόλευκο» break στο Λευκόθεο

Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα πήρε το ζητούμενο στο μικρό τελικό που θα κρίνει την κατάκτηση της 3ης θέσης με συνέπεια να πάρει την τρίτη καθοριστική νίκη. Η συνέχεια θα δοθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» την Παρασκευή στις 20:00. Η 5η θέση θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα 03 Απριλίου στο «Θεμιστόκλειο» αφού η Ανόρθωσις έκανε το δικό της break στη Δερύνεια κερδίζοντας 1-3 την Αναγέννηση και ισοφάρισε στις  νίκες 3-3.

 «ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛ –ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-3 Σετ:25-27, 25-23, 21-25, 24-26

«Ερυθρόλευκος» ήταν ο δεύτερος μικρός τελικός των πλέι-οφς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας, αφού η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα κέρδισε με 1-3 το ΑΠΟΕΛ  και εξασφάλισε γερό προβάδισμα για την 3η θέση, αφού πλέον προηγείται με 3-1 στις νίκες. Το ραντεβού των δυο ομάδων ανανεώθηκε για την Παρασκευή 07 Απριλίου στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού».

Με πολλή διάθεση μπήκαν οι δυο ομάδες στο ντέρμπι της 3ης θέσης με το πρώτο σετ να καταγράφει ωραίες φάσεις και μάχες στο φιλέ. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να κερδίσει τους κρίσιμα έξτρα πόντους κερδίζοντας το σετ με 25-27 κάνοντας το 0-1.

Η «απάντηση» του ΑΠΟΕΛ

Οι «γαλαζοκίτρινοι» απάντησαν στο δεύτερο σετ και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Η ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ μετά από ωραίο αγώνα κέρδισαν με 25-23 με συνέπεια την ισοφάριση. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν το σετ στα σημεία.

Η σειρά της Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα

Η σειρά της Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα για να πάρει το σετ ήταν το τρίτο η οποία έλεγξε τον αγώνα και πήρε το σετ με 21-25. Ταυτόχρονα, η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου πήρε εκ νέου το προβάδισμα σε ένα καθοριστικό σημείο. Την ίδια ώρα του ΑΠΟΕΛ απώλεσε κρίσιμες φάσεις και έμεινε εκ νέου πίσω στο σκορ.

Το τέταρτο σετ ήταν στην «κόψη του ξυραφιού» μέχρι το τέλος με την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα να εκμεταλλεύεται τα λάθη του ΑΠΟΕΛ να κερδίζει με 24-26 και τον μικρό τελικό με 1-3.

AΠΟΕΛ (Γ. ΦΙΛΙΠΟΦ): Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κνέζεβιτς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ,  - Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Χατζηπαύλου, Κολάς.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Προδρόμου, Χρυσοστόμου, ΝτεΜαν, Ζηκάκης, Μπαγιάν,Χρυσοστόμου – Λίμπερο: Σαπάνης. – Αλλαγές: Δημητρίου – Καλαφάτης.

Θα λύσουν τις διαφορές τους σε πέμπτο ματς

ΓΗΠ. ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 1-3 Σετ: 20-25, 23-25, 25-19, 24-26
Σε πέμπτο αγώνα και καθοριστικό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 03 Απριλίου στο «Θεμιστόκλειο» τις διαφορές τους Αναγέννηση Δερύνειας και Ανόρθωσις για την κατάκτηση της 5ης θέσης. Την Παρασκευή για τέταρτη φορά στη σειρά σημειώθηκε break έδρας αυτή τη φορά με κερδισμένη την Ανόρθωση που κέρδισε στη Δερύνεια με 1-3. Αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες είναι στην απόλυτη ισοβαθμία 3-3 στις νίκες

Tα ντέρμπις Αναγέννησης – Ανορθώσεως είναι ανοικτά κάτι που φάνηκε στο πρώτο σετ με την Ανόρθωση να επιβάλλεται στα τελικά στάδια και να κερδίζει με 20-25 το πρώτο σετ προηγούμενη με 0-1.

Αμφίρροπο ήταν και το δεύτερο σετ με την Αναγέννηση να πιέζει, αλλά την Ανόρθωση να κερδίζει πάλι με 23-25 και να αυξάνει το προβάδισμά της με 0-2.

Η Αναγέννηση αντέδρασε στο τρίτο σετ και αποδίδοντας καλό βόλεϊ κέρδισε με 25-19 μειώνοντας το σκορ σε 1-2. Η «Μεγάλη Κυρία» έχασε αφού σε κάποιο σημείο έμεινε πίσω στο σκορ.

Το επόμενο σετ ήταν και το πιο εντυπωσιακό με τις δυο ομάδες να παλεύουν την κάθε φάση, αλλά την Ανόρθωση μάλλον πιο τυχερή να κερδίζει στους έξτρα πόντους 24-26 και να εξασφαλίζει τη νίκη με 1-3 σετ.

ANΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ελευθερίου, Ττόφιας, Αχιλλέως, Πάντιτς, Μεντούριτς, Φιλίπας – Λίμπερο: Πέτρου

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ):  Άλβες, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Αποστόλου, Παπαϊωάννου, Χρυσοστόμου – Λίμπερο: Κοντός, Μιλτιάδους – Αλλαγές: Παναγιωτίδης. Σαββίδης.

Στον τελικό η Ολυμπιάς Φρ.

Στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας πέρασε η Ολυμπιάς Φρ. που στον δεύτερο ημιτελικό κέρδισε τον Α.Ο. Διόνυσο στην Έμπα με 0-3 σετ (16-25, 18-25, 19-25). Ο τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 05 Απριλίου στις 20:30 στο «Κίτιον». Αντίπαλος της πρωταθλήτριας Β Κατηγορίας θα είναι η Ολυμπιάδα Ν.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X