ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα μάχη τίτλου στο φιλέ

24sports team

info@24sports.com.cy

Με πείσμα για τη νίκη θα παλέψουν την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» Ομόνοια και Green Air Παφιακός στις 20:00 στο δεύτερο τελικό στη φάση των πλέι-οφς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Oι «πράσινοι» μετά το σπάσιμο έδρας στην Πάφο την Παρασκευή προηγούνται στις νίκες με 2-1.

 Η εξέλιξη του αγώνα στο «Αφροδίτη» με την Ομόνοια να επιστρέφει από το 0-2 και να κερδίζει τελικά με 3-2 αναπτέρωσε την ψυχολογία των «πρασίνων» που με άλλη μια νίκη θα καταστούν το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Στην ουσία θα ψάχνουν μια νίκη σε τρεις αγώνες. Ο κόουτς Σάββας Σάββα φάνηκε για άλλη μια φορά ότι έχει πολλές επιλογές και οι «τριφυλλοφόροι» ευελπιστούν στη βοήθεια του κόσμου.

Ο κυπελλούχος Green Αir Παφιακός έχοντας την απουσία του τραυματία κεντρικού Απσιώτη πάει στη Λευκωσία για να κυνηγήσει το διπλό, την ισοφάριση και το πλεονέκτημα έδρας. Ο Μίλαν Γκρέσιτς θα χρησιμοποιήσει ξανά στη θέση του κεντρικού τον Βαλεντίνο Ανδρέου με εναλλακτική λύση τον Νικόλα Κωνσταντινίδη και ως διαγώνιο τον Κωνσταντίνο Ευσταθίου.


Τον τελικό θα διαιτητεύσουν οι Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Χρίστος Μαϊφόσιης με επόπτες τους Σ. Φλουρή και Δ. Κουκούνη. Σημειωτές ορίστηκαν οι Ι. Τοφής και Α. Παντελίδης. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Παντελής Τοφής.

 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση