ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έπεσε η ΕΝΠ

 

Στο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας Ανδρών θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η Ε.Ν.Παραλιμνίου αφού στα πλέι – άουτς έχασε από την Pokka ΑΕ Καραβά με συνολικό σκορ νικών 0-4 και υποβιβάστηκε. Η παρουσία της ιστορικής ομάδας των «βυσσινί» στη μεγάλη Κατηγορία κράτησε μια σεζόν. Η έλλειψη έδρας (δεν αγωνίστηκε ποτέ στη φυσική της έδρα το Γυμνάσιο Παραλιμνίου) και η απειρία στοίχισαν.

 

Στον αγώνα της Πέμπτης όπου η Ένωση έπαιζε μια ολόκληρη κατηγορία στο Γήπεδο της Δερύνειας, οι παίκτες του Ζ. Λούκοβιτς παρουσιάστηκαν αξιόμαχοι και διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη νίκη – ελπίδας. Οι παίκτες όμως της Pokka ΑΕ Καραβά πιο έμπειροι πήραν τη νίκη και τερμάτισαν στην 7η θέση, πραγματοποιώντας ωστόσο τη χειρότερη πορεία των τελευταίων ετών. 

Αμφίρροπος και ισοδύναμος ήταν ο αγώνας στα δυο πρώτα σετ αφού η μεν Ένωση έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή, η δε Pokka ΑΕ Καραβά ήθελε να τελειώσει την υπόθεση 7η θέση. Η ομάδα του Λέτσιεφ πιο έμπειρη πήρε τα σετ με 22-25 και 22-25 και προηγήθηκε με 0-2. Ο αγώνας ήταν πολύ ενδιαφέρον και στο τρίτο σετ με την προσφυγική ομάδα να κερδίζει 23-25 και να παίρνει νίκη και παραμονή. 

E.N.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Ζ. ΛΟΥΚΟΒΙΤΣ): Στογιάκοφ, Σπαρτιάτης, Λούκοβιτς, Λόνταρ, Ερωτοκρίτου, Μιχαήλ. – Αλλαγές: Σάρδαλος. 

Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Σάντζεθ, Χριστοφή, Ράμμα,Αντωνιάδης, Κοσιάρης,Χατζηφιλίππου – Λίμπερο: Αχιλλέως.

 

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X