ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεύτερη πράξη στα πλέι –οφς – πλέι- άουτς

Tα πλέι – οφς και τα πλέι- άουτς στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας συνεχίζονται. Τη Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017 διεξάγονται τρεις αγώνες με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα πλέι – οφς όπου θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΑΠΟΕΛ – Green Αir Παφιακός και Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια. Για τα πλέι – άουτς η E.N.Παραλιμνίου αντιμετωπίζει την Ανόρθωση. Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

Ο δεύτερος αγώνας για τα πλέι – άουτς μεταξύ Pokka ΑΕ Καραβά – Αναγέννηση Δερύνειας θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 20:00.

ΠΛΕΙ – ΟΦΣ (1-4)

ΛΕΥΚΟΘΕΟ: ΑΠΟΕΛ – GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ (0-3)
Το ΑΠΟΕΛ θέλει να δώσει παράταση στη μάχη πρόκρισης στον τελικό και ο Green Αir Παφιακός να τσεκάρει το εισιτήριο από τη Δευτέρα. Αναμφίβολα ο αγώνας θα διατηρήσει το ενδιαφέρον του μέχρι το τέλος.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάλεψαν τον αγώνα της Παρασκευής στην Πάφο, ειδικά στο δεύτερο σετ ενώ ο Βλάντο Κνέζεβιτς θα ενσωματωθεί ακόμα περισσότερο στην ομάδα. Στο «Λευκόθεο» το ΑΠΟΕΛ μεταμορφώνεται και θα θελήσει τη νίκη για να οδηγήσει τη σειρά ξανά στην Πάφο την Παρασκευή.

Ο ο Green Αir Παφιακός έδειξε ότι δεν επηρεάζεται από έδρες και θα πάει στη Λευκωσία για τη τέταρτη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ ώστε να «σκουπίσει» τη σειρά. Η ομάδα του Μίλαν Γκρέσιτς είναι συμπαγής και παρουσιάζει καλό βόλεϊ. Στον αγώνα του Α Γύρου που έγινε στο «Λευκόθεο» η Παφιακή ομάδα κέρδισε με 1-3 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ (1-2)
Οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούν την ισοφάριση στις νίκες σε 2-2 και οι «πράσινοι» το 1-3 που θα τους επιτρέψει να βρίσκονται ένα βήμα από την πρόκριση στον τελικό. Όπως και εάν το δει κανείς ένας αγώνας Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια είναι πάντα ενδιαφέρον.

Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις για να διεκδικήσει τη νίκη αφού στη Λευκωσία την Παρασκευή έχασε εύκολα. Εάν πιάσουν καλή απόδοση τα «αστέρια» της ομάδας Μάνθα, Ντε Μαν, Μπαγιάν η Βασρωσιώτική ομάδα έχει πολλή τύχη, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από την απόδοση του πασαδόρου Α. Χρυσοστόμου.

Οι «πράσινοι» του Σάββα Σάββα βρίσκονται σε άρτια αγωνιστική κατάσταση κάτι που δείχνουν στους τελευταίους αγώνες. Εάν συνεχίσουν από εκεί που έμειναν την Παρασκευή όπου κέρδισαν άνετα με 0-3 έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να φύγουν από τη Λεμεσό με το «διπλό». Ο Κύπριος κόοουτς κάνει καλή διαχείριση του ρόστερ του και αυτοί ανταποκρίνονται πλήρως.

Στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο «Σπύρος Κυπριανού» η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα κέρδισε με 3-1.

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤΣ (5-8)

Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (0-3)
Η Ανόρθωσις θέλει να τελειώσει τη σειρά από τη Δευτέρα ώστε να διεκδικήσει έστω την 5η θέση. Εφόσον οι «κυανόλευκοι» παίξουν με βάση τις δυνατότητές τους θα τα καταφέρουν άνκαι η Ενωση έδειξε την Παρασκευή ότι χρειάζεται προσοχή. Ο κόουτς της Ανόρθωσης Αντώνης Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει όσο περισσότερους παίκτες μπορεί.

Η Ενωση που πιθανόν για άλλο ένα ματς δεν θα έχει τον παράγοντα έδρα θα παλέψει και πάλι με στόχο εάν τα καταφέρει να κλέψει και πάλι κάποιο σετ, να αγχώσει την Ανόρθωση και γιατί όχι να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Ο Σερβοκύπριος κόουτς Ζόραν Λούκοβιτς έχει βάση οκτώ παικτών – νεαρών επί το πλείστο που χρησιμοποιεί.

Στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με γηπεδούχο την Ε.Ν.Παραλιμνίου η Ανόρθωσις κέρδισε με 0-3 σετ.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση