ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα ματς της βραδιάς

Την τρίτη και καθοριστική νίκη για την πρόκριση στον τελικό πέτυχε ο Green Αir Παφιακός που με τη νίκη με 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ στο «Αφροδίτη» που ήταν σε κακή κατάσταση πέτυχε την τρίτη νίκη και υπολείπεται άλλης μιας.

 Το ΑΠΟΕΛ ενισχυμένο με τον Bλάντο Κνέζεβιτς ήταν πολύ καλό στο δεύτερο σετ που έχασε στους έξτρα πόντους με 28-26 και πλέον θα διεκδικήσει τη νίκη τη Δευτέρα στη Λευκωσία. 

Δυνατό ήταν το πρώτο σετ  με τον Green Αir Παφιακό να ελέγχει το σετ έχοντας πάντα διαφορά δυο πόντων. Οι Παφίτες ανέβασαν στροφές και προηγήθηκαν 21-18 και με τους Ασπιώτη, Βερίσιμο κέρδισαν το σετ με 25-21 και προηγήθηκαν με 1-0.

Στο δεύτερο σετ το ΑΠΟΕΛ  άρχισε καλύτερα προηγήθηκε 07-10, αλλά οι «μπλε» ανασυντάχθηκαν και πέρασαν μπροστά με 15-13. Στο σημείο εκείνο πέρασε στον αγώνα ο νεαποκτηθέντας Βλ.Κνέζεβιτς από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας πήγαινε πόντο – πόντο. Τελικά, μετά από «μάχη» ο Green Αir Παφιακός κέρδισε με 28-26 και πέτυχε το 2-0. Ολόκληρο το δεύτερο σετ διεξήχθη χωρίς τον ηλεκτρονικό πίνακα που είχε πρόβλημα.  

Στο τρίτο σετ ο Green Air Παφιακός ήταν ανώτερος και αφού προηγήθηκε αρχικά με 08-02 και 13-06  έλεγχε τον ρυθμό κερδίζοντας με 25-19 κάνοντας το 3-0. 

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Ευσταθίου, Οικονομίδης, Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ.

ΑΠΟΕΛ(Γ. ΦΙΛΙΠΟΦ): Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Χαλλουμής – Αλλαγές: Κνέζεβιτς.

 

Αμφίρροπος όπως άλλωστε αναμενόταν ήταν ο αγώνας στη Δερύνεια μεταξύ της Αναγέννησης Δερύνειας και της Pokka ΑΕ Καραβά. Μετά από ένα ντέρμπι όπου οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις η Αναγέννηση κέρδισε με 3-2 και έκανε το 3-0 στη σειρά. Η Pokka ΑΕ Καραβά έδειξε ότι θα παλέψει πολύ όλους τους αγώνες των πλέι – άουτς.

 Η Αναγέννηση ήταν καταφανώς ανώτερη στο πρώτο και τέταρτο σετ τα οποία κέρδισε με 25-16 και 25-19, ενώ η Pokka ΑΕ Καραβά θυμίζοντας τον καλό της εαυτό ανέτρεψε τα δεδομένα προηγήθηκε με 1-2 κερδίζοντας με 16-25 και 23-25 το δεύτερο και το τρίτο σετ.

Στο τάι – μπρέικ  η ομάδα της Δερύνειας ήταν πιο συγκεντρωμένη και κέρδισε το σετ και τον αγώνα με 15-08  παίρνοντας τη νίκη με 3-2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Aχιλλέως, Πάντιτς, Μεντούριτς, Φιλίπας, Ελευθερίου, Ττόφιας – Λίμπερο: Χαμαγιούν. Αλλαγές: Θεοδούλου

POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Xατζηδαμιανού, Γερούγκτινεν, Αντωνιάδης, Χαριδήμου, Ράμμα, - Λίμπερο: Ζορπής. – Αλλαγές: Αχιλλέως.

 

Παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε η Ανόρθωσις κέρδισε την Ε.Ν.Παραλιμνίου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη φάση των πλέι-άουτς με 3-1 σετ (25-10, 17-25, 25 -20, 25-18) και έκανε το 3-0 σετ και της υπολείπεται μια νίκη για την πρόκριση στον αγώνα της πέμπτης θέσης.

Η Ανόρθωσις ήταν ανώτερη στα τρία από τα τέσσερα σετ, ενώ η Ενωση ήταν καλύτερη στο δεύτερο σετ που κέρδισε με 17-25 μετά από ωραία φάση.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ANT. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Σπύρου, Άλβες, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Αποστόλου, Παπαϊωάννου – Λίμπερο: Σαββίδης. – Αλλαγές: Κοντός, Φάϊφερ.

Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Ζ. ΛΟΥΚΟΒΙΤΣ): Λούκοβιτς, Λόντσαρ, Ερωτοκρίτου, Σιόκκουρος, Στογιάκοφ, Σπαρτιάτης, - Λίμπερο: Σάρδαλος. – Αλλαγές: Μιχαήλ.

 

Προβάδισμα ψυχολογίας και ουσίας για την Ομόνοια στη μάχη με την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα την οποία κέρδισε στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφς με 3-0 σετ και έκανε το 2-1 στις νίκες. Πλέον η σειρά μεταφέρεται τη Δευτέρα στο «Σπύρος Κυπριανού».

 Η Ομόνοια ήταν άνετη στα δυο πρώτα σετ και κέρδισε με 25-12 και 25-17 παίρνοντας αέρα δυο σετ. Στο τρίτο σετ δεν άλλαξε κάτι με την Ομόνοια να κερδίζει 25-16 παίρνοντας τη νίκη με 3-0 σετ.

ΟΜΟΝΟΙΑ(Σ. ΣΑΒΒΑ):Παφίτης, Λαμπ. Λουγκάνετς, Αλεξίου, Ροντρίγκο, Α. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Χρυσοστόμου, Ντε Μαν, Ζηκάκης, Μπαγιάν, Μάνθα, Προδρόμου – Λίμπερο:  Αλλαγές: Καλαφάτης, Τοφής, Δημητρίου, Σοφοκλέους.

 

Από το γραφείο τύπου της ΚΟΠΕ

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση