ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τώρα «αρχίζει» το πρωτάθλημα

To πρωτάθλημα στην Α Κατηγορία Ανδρών τώρα αρχίζει.  Την Παρασκευή 03 Μαρτίου 2017 είναι ορισμένοι οι πρώτοι  αγώνες των πλέι-οφς και πλεί- άουτ που θα κρίνουν τον πρωταθλητή και την ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Β Κατηγορία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερεις αγώνες που αρχίζουν στις 20:00.

Πλέι-οφς (Θέσεις 1-4)
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ (2-0)
Παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ δυο ομάδων που θα παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση, έστω και εάν ο Green Αir Παφιακός με το 2-0 που προηγείται στις νίκες θέλει άλλες δυο για τον τελικό. Το ΑΠΟΕΛ είναι ενισχυμένο και πάει για το διπλό που θα δώσει άλλη διάσταση στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Green Αir Παφιακός έδειξε απίστευτη σταθερότητα  στην κανονική διάρκεια και θα προσπαθήσει να παίξει το βόλεϊ που ξέρει για να πετύχει την τρίτη καθοριστική νίκη. Το ΑΠΟΕΛ που μπήκε στην τετράδα μετά από πολλά χρόνια θα τα δώσει όλα για το διπλό ενισχυμένο με το διεθνή ακραίο Βλάντο Κνέζεβιτς τον οποίο απέκτησε από την Ανόρθωση.  

«ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (1-1)

Ανοιχτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα θα γίνει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» μεταξύ δυο ομάδων που άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς στην πρώτη φάση αφού μοιράστηκαν τις νίκες από μια. Όποια ομάδα κερδίσει θα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Η Ομόνοια δείχνει σε καλή κατάσταση ενώ η ανατροπή στον αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας την βοηθά ψυχολογικά και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα πάει στη Λευκωσία για να φέρει τα δεδομένα με το μέρος της. Μοναδικό πρόβλημα η απραξία των τελευταίων ημερών αφού έδωσε τον τελευταίο της αγώνα στις 17 Φεβρουαρίου κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε livestreaming από τον AlfasportsTv.
 Το link της μετάδοσης είναι
https://alfasports.solidtango.com/live/live-volleyball-vs--5 .

Πλέι-άουτ (Θέσεις 5-8)
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (2-0)
Η Ανόρθωσις είναι το φαβορί και θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά. Η «Μεγάλη Κυρία» προηγείται στις νίκες με 2-0 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ και θα επιδιώξει να περάσει στη φάση διεκδίκησης έστω της 5ης θέσης. Η ομάδα έχασε τον Βλάντο Κνέζεβιτς που πήγε στο ΑΠΟΕΛ.

Η Ενωση θα παλέψει με οδηγό την εμφάνιση του Α Γύρου όταν έχασε με 3-1 με στόχο να βάλει δύσκολα στην Ανόρθωση.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (2-0)
Το παιχνίδι προσφέρεται για κάθε αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι η Αναγέννηση φαντάζει το  φαβορί λόγω έδρας. Η Pokka ΑΕ Καραβά έχει τις δυνατότητες άνκαι έκανε μέτρια πορεία στο φετινό πρωτάθλημα να ανατρέψει τα δεδομένα.

Η Αναγέννηση θα στηριχθεί στην πολύ καλή επτάδα παικτών που διαθέτει ενώ η ενσωμάτωση του Ντ.Πάντιτς την ισχυροποίησε. Η προσφυγική ομάδα θα πάει στη Δερύνεια για να μετατρέψει τη σειρά των πλέι – άουτς  σε ντέρμπι εάν μειώσει σε 1-2 στις νίκες.

Η πρόκριση τόσο στα πλέι – οφς όσο και στσα πλέι – άουτς κρίνεται στις τέσσερεις νίκες. Οι επόμενοι αγώνες είναι ορισμένοι τη Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017 εκτός από τον αγώνα  Pokka ΑΕ Καραβά – Αναγέννηση Δ. που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση