ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τετράδα για ΑΠΟΕΛ - Νίκη γοήτρου για Ομόνοια

Τη νίκη γοήτρου στο αιώνιο ντέρμπι πέτυχε η Ομόνοια που στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας κέρδισε στο ντέρμπι το ΑΠΟΕΛ με 3-0 στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία. Η Ομόνοια ξεκινά τα πλέι – οφς από τη δεύτερη θέση με 31 βαθμούς, ενώ το ΑΠΟΕΛ έμεινε στους 23 βαθμούς και στην τέταρτη θέση.

Πολύ ανώτερη στο πρώτο σετ η Ομόνοια κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα μέτρα της και να κερδίσει το σετ με 25-18 ανοίγοντας το σκορ. Στο δεύτερο σετ το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε και ο αγώνας μετατράπηκε σε ένα ωραίο ντέρμπι, αλλά οι «τριφυλλοφόροι» ήταν και πάλι πιο καλοί κερδίζοντας με 25-23 κάνοντας το 2-0 στα σετ. Το τρίτο σετ δεν άλλαξε κάτι στον αγώνα με την Ομόνοια πολύ καλύτερη να κερδίζει με 25-21 και τον αγώνα με 3 -0 σετ.

OMONOIA (Σ. ΣΑΒΒΑ): Σ.. Πετρακκίδης, Λαμπ, Λουγκάνετς, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης, Ροντρίγκο, - Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

ΑΠΟΕΛ (Γ. ΦΙΛΙΠΟΦ): Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ – Λίμπερο: Παντελή. Αλλαγές: Χατζηπαύλου, Χαλλουμής.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X