ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκησαν τα φαβορί

Μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου ο Green Air Παφιακός εξασφάλισε την πρώτη θέση και η Ομόνοια την δεύτερη στη βαθμολογία αφού προχώρησαν με τρίποντες νίκες επικρατώντας εύκολα της Pokka ΑΕ Καραβά και Ε.Ν.Παραλιμνίου με 3-0 σετ. Η Νέα Σαλαμίνα πήρε το μεγάλο βαρωσιώτικο ντέρμπυ (3-2 την Ανόρθωση) και εξασφάλισε θέση στην τετράδα. Πολύ κοντά βρίσκεται και το ΑΠΟΕΛ που νίκησε στο Λευκόθεο με 3-1 την Αναγέννηση Δερύνειας με την τελευταία να εξακολουθεί να ελπίζει για την τετράδα.

 

Η 13η αγωνιστική άρχισε με τον αγώνα που έγινε στο Ελευθερία μεταξύ της Ε.Ν.Παραλιμνίου και της Ομόνοιας που έληξε με εύκολη νίκη των πρασίνων με 3-0 φθάνοντας έτσι στους 28 βαθμούς. Μια νίκη που σταθεροποίησε την θέση της στο δεύτερο σκαλοπάτι του πίνακα. Αντίθετα με την Ε.Ν.Παραλιμνίου που τερματίζει στην τελευταία θέση αλλά θα παλέψει την παραμονή της στη φάση των πλέϊ οφφ.
Η Ομόνοια κέρδισε τα σετ με 25-13, 25-16, 25-11.


Ο πρωτοπόρος Green Air Παφιακός νίκησε την Pokka ΑΕ Καραβά με 3-0 σετ (25-23, 25-18, 25-20) και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο αποκτώντας ταυτόχρονα και το πλεονέκτημα έδρας στην φάση των πλειφ οφφ που θα κρίνουν την φετινή πρωταθλήτρια. 

Από την άλλη η Pokka AE Καραβά που έοαιξε χωρίς τον τραυματία πασαδόρο της Αντώνης Χριστοφή (τον αντικατέστησε ο Κωνσταντίνος Χατζηδαμιανού) στάθηκε καλά στο γήπεδο πλην όμως παρέμεινε βυθισμένη στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.


Ο αγώνας στο Λευκόθεο διεξήχθη κεκλισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του ΑΠΟΕΛ για μια αγωνιστική. Αυτό όμως δεν επηρέασε καθόλου την ομάδα της Λευκωσίας που κατάφερε να επιβληθεί της Αναγέννησης με 3-1 σετ (25-19, 25-17, 22-25, 25-20) φτάνοντας στους 23 βαθμούς και ελπίζει στην κατάκτηση μιας θέσης στην τετράδα ενώ η Αναγέννηση που έμεινε στους 20 αλλά έχει ελπίδες  για την τετράδα.


Στο μεγάλο παραδοσιακό ντέρμπυ της Αμμοχώστου, Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε ένα ματς γεμάτο δύναμη πάθος και πολλή ένταση αφού ήταν πολύ κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης. Φοβερό το 4ο σετ , πραγματική διαφήμιση του βόλει το οποίο πήρε η Ανόρθωση με 41-39 ισοφαρίζοντας τα σετ σε 2-2. Μεγάλη νικήτρια του ντέρμπυ ήταν η Νέα Σαλαμίνα με 3-2 σετ (12-25, 25-22, 25-2339-41, 15-13) η οποία ανέβηκε στους 24 βαθμούς εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στην πρώτη τετράδα ενώ άφησε εκτός της συμπολίτιδά της Ανόρθωση (20 βαθμούς) που έπαιξε ενισχυμένη με τον Κουβανό Άλβες.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X