ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντέρμπι κορυφής και τετράδας

Το μεγάλο ντέρμπι Ομόνοια – Green Air Παφιακός, αλλά και ο αγώνας – τετράδα Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ  τραβούν τα βλέμματα των πετοσφαιρόφιλων στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας που οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή με ώρα έναρξης 20:00.

Στους άλλους δυο αγώνες της ημέρας (20:00)  η Ανόρθωσις φιλοξενεί την Pokka ΑΕ Καραβά και στη Δερύνεια θα γίνει η τοπική μάχη Ε.Ν.Παραλιμνίου – Αναγέννηση Δ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: Ομόνοια – Green Air Παφιακός

Όταν αγωνίζεται ο πρώτος με τον δεύτερο στη βαθμολογία τότε μιλάμε για μεγάλο αγώνα. Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη με στόχο την πρωτιά, άνκαι οι Παφίτες έχουν το βαθμολογικό προβάδισμα με επτά πόντους αυτή τη στιγμή 29 έναντι 22.

Η Ομόνοια «πληγωμένη» από την ήττα της Δευτέρας στο «αιώνιο» ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει για το τρίποντο για να μειώσει τις αποστάσεις. Από την άλλη ο Green Αir Παφιακός ξέρει ότι με νίκη δύσκολα χάνει την πρώτη θέση στην ρέγκιουλαρ σίζον.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ

Μεγάλος αγώνας θα γίνει και στο «Σπύρος Κυπριανού» μεταξύ των δυο πιο φορμαρισμένων ομάδων του πρωταθλήματος. Τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι στην καλύτερη τους φάση και διεκδικούν ακόμα και τη δεύτερη θέση.
Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα θέλει τη νίκη για να ξεπεράσει τον αντίπαλό της και να πάρει ρεβάνς για την ήττα του Α Γύρου με 0-3. Το ΑΠΟΕΛ  με νίκη στη Λεμεσό κάνει άλμα για την τετράδα ενώ με τυχόν στραβοπάτημα της Ομόνοιας (σ.σ. ήττα 0-3, 1-3) πάει δεύτερο.


«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: Ανόρθωσις -Pokka ΑΕ Καραβά

Δυνατό τοπικό ντέρμπι θα γίνει στο «Θεμιστόκλειο»  μεταξύ δυο ομάδων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός στόχων.
Η Ανόρθωσις θέλει τη νίκη με στόχο να ξαναμπεί στο κόλπο τετράδα (σ.σ. ενδέχεται να ενισχυθεί με τον Δ. Αποστόλου), ενώ η Pokka ΑΕ Καραβά που βρίσκεται πολύ πίσω στη βαθμολογία θέλει τη νίκη γοήτρου.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

Ακλόνητο φαβορί στον αγώνα είναι η Αναγέννηση που στοχεύει την τετράδα και θέλει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες στα ντέρμπι της ημέρας. Η Ενωση θα παίξει για άλλο ένα ματς για την τιμή των όπλων δοκιμάζοντας νεαρούς παίκτες.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X