ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φουλ για τετράδα ο ΑΠΟΕΛ, νίκες για Παφιακό και Ομόνοια

Το ΑΠΟΕΛ ήταν το κερδισμένο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πέτυχαν τη σπουδαιότερη νίκη τους τη φετινή χρονιά αφού κέρδισαν την Ανόρθωση στο «Λευκόθεο» με 3-1 σετ και πλησίασαν στην 4η θέση με 15 βαθμούς. Ο πρωτοπόρος Green Αir Παφιακός κέρδισε την Αναγέννηση με 3-0 και η Ομόνοια στη Λεμεσό την την Pokka ΑΕ Καραβά με 0-3 σετ.

Ο αγώνας Ε.Ν.Παραλιμνίου – Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα ορίστηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στις 20:00

Βλέπει «τετράδα» το ΑΠΟΕΛ
«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 3-1 Σετ: 25-14, 23-25, 25-19, 25-23
Φουλ για τετράδα το ΑΠΟΕΛ. Το εντυπωσιακό ντεμμαράζ των «γαλαζοκιτρίνων» συνεχίστηκε και στην 11η αγωνιστική αφού εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την έδρα τους κερδίζοντας την Ανόρθωση με 3-1 σετ (σ.σ. δεύτερη νίκη επί της «Μεγάλης Κυρίας»). Οι «γαλαζοκίτρινοι» εξασφάλισαν 15 βαθμούς και πλησίασαν ααπειλητικά την αντίπαλό τους.

Η Ανόρθωσις έκανε την προσπάθεια της αλλά έχασε και η προσπάθεια για την τετράδα θα συνεχιστεί στις τρεις επόμενες αγωνιστικές.

Εντυπωσιακά μπήκε το ΑΠΟΕΛ δείχνοντας ότι ήθελε πολύ το σετ. Παίζοντας εξαιρετικό βόλει πήρε το σετ με 25-14 κάνοντας το 1-0. Η Ανόρθωσις σε αυτό το σετ ήταν αγνώριστη.

Ωστόσο, στο δεύτερο σετ η «Μεγάλη Κυρία» αντέδρασε έπαιξε στη βάση των δυνατοτήτων της και κατάφερε να ισοφαρίσει κερδίζοντας με 23-25. Το ΑΠΟΕΛ ήταν και πάλι πολύ καλό, αλλά έχασε στα κρίσιμα σημεία.

Στο τρίτο σετ το ΑΠΟΕΛ επανήλθε και επαναλαμβάνοντας την εμφάνιση του πρώτου σετ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Ανόρθωση την οποία κέρδισε με 25-19 γράφοντας το 2-1 σετ. Δυνατά μπήκαν και οι δυο ομάδες στο επόμενο σετ διεκδικώντας για τους δικούς τους λόγους τη νίκη. Ο αγώνας πρόσφερε ωραίο θέαμα με τους «γαλαζοκίτρινους» αποφασισμένους να κερδίσουν τον αγώνα κάτι που έπραξαν κερδίζοντας με 25-23 κατακτώντας και τη νίκη μμε 3-1 σετ.

ΑΠΟΕΛ (Γ. ΦΙΛΙΠΟΦ): Γοδόι,Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Χατζηπαύλου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Παναγιωτίδης, Φάϊφερ, Κνέζεβιτς, Παπαϊωάννου, Ροντόλφο, Πάντιτς – Λίμπερο: Σαββίδης.

Ακάθεκτος για πρωτιά ο Green Air Παφιακός
«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 3-0 Σετ: 25-17, 25-23, 25-22
Η πορεία «τρένου» του Green Air Παφιακού για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας συνεχίστηκε και την 11η αγωνιστική. Οι Παφίτες κέρδισαν έστω και δύσκολα στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 και παρέμειναν στην πρωτιά. Η Αναγέννηση έδειξε για άλλο ένα αγώνα ότι δίκαια διεκδικεί την τετράδα και βρίσκεται στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς.

O Green Air Παφιακός έδειξε στο πρώτο σετ ότι ήθελε να είναι το αφεντικό του αγώνα. Παίζοντας σοβαρά κέρδισε με 25-17 και έκανε το 1-0. Η Αναγέννηση δεν παρουσίασε το καλό της πρόσωπο. Στο δεύτερο σετ ο αγώνας ήταν ισορροπημένος αλλά οι Παφίτες είχαν περισσότερες λύσεις και κέρδισαν με 25-23 κάνοντας το 2-0.

Απ’εκεί που σταμάτησαν στο δεύτερο σετ συνέχισαν οι δυο ομάδες στο τρίτο με τον αγώνα να είναι απόλυτα ισορροπημένος. Η ομάδα τοου Γκρέσιτς ήταν πιο αποφασιστική στα τελικά στάδια του σετ κερδίζοντας με 25-22 διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Μ. Γκρέσιτς): Ευσταθίου, Οικονομίδης, Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ – Λίμπερο: Αντωνίου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Αχιλλέως, Ελευθερίου, Μεντούριτς, Φιλίπας, Ντας, Ττόφιας – Λίμπερο: Xαμαγιούν.

Αφεντικό στη Λεμεσό η Ομόνοια
«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3 Σετ: 17-25, 23-25, 16-25
Νέα νίκη που της δίνει ώθηση για την ώθηση για τη συνέχεια πέτυχε η Ομόνοια ή οποία στο «Σπύρος Κυπριανού» κέρδισε την Pokka ΑΕ Καραβά με 0-3 σετ και αναμένει το ντέρμπι με τον Green Αir Παφιακό. Η Pokka ΑΕ Καραβά προσπάθησε κυρίως στο δεύτερο σετ.

Άνετη ήταν η Ομόνοια στο πρώτο σετ αφού παίζοντας τη βάση των δυνατοτήτων της κέρδισε με 17-25 εξασφαλίζοντας το προβάδισμα. Η Pokka ΑΕ Καραβά έκανε την προσπάθειά της, αλλά υστέρησε στα κρίσιμα σημεία. Στο δεύτερο σετ ο αγώνας πρόσφερε θέαμα με την Ομόνοια πιο καλή στα τελικά στάδια να κερδίζει 23-25. Στο τρίτο σετ ο αγώνας ήταν μονόλογος για την Ομόνοια που κέρδισε 16-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Κοσιάρης, Ράμμα, Σάντζεθ, Χριστοφή, Γενούγκτινεν, Αντωνιάδης – Λίμπερο Χατζηδαμιανού - Αλλαγές: Χατζηφιλίππου, Χατζηβασίλης.

ΟΜΟΝΟΙΑ(Σ.ΣΑΒΒΑ): Σ. Πετρακκίδης, Λαμπ, Λουγκάνετς, Παφίτης, Σ. Πετρακκίδης, Ροντρίγκο – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση