ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πορτοκαλί» απόδραση(pics)

Σε ένα φοβερό ντέρμπι που θύμισε τις παλιές καλές εποχές των δυο ομάδων το ΑΠΟΕΛ κέρδισε μέσα στο «Θεμιστόκλειο» την Ανόρθωση με 2-3 σετ. Οι  «πορτοκαλί» πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη και βρίσκονται κοντά στο στόχο της τετράδας.


Η Ανόρθωσις όπως έχασε τον αγώνα, κάλλιστα θα μπορούσε και να τον κερδίσει αφού τα πάντα κρίθηκαν στο τάι – μπρέικ.

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο σετ που παίχθηκε στο «Θεμιστόκλειο» με την Ανόρθωση να κερδίζει στα σημεία με 26-24. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα και πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα.

Οι «πορτοκαλί» του Γιούρι Φιλίποφ ήταν καλύτεροι στο δεύτερο σετ, παίζοντας ωραίο βόλεϊ κέρδισαν με 20-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1 σετ. Η ομάδα του Α.Παπαδόπουλου υστέρησε σε κρίσιμα σημεία και έχασε το σετ.

«Μάχη» έγινε στο τρίτο σετ με την Ανόρθωση να εμφανίζεται πιο ψύχραιμη και οργανωμένη στα τελικά στάδια και να κερδίζει το σημαντικό σετ με 25-23. Ταυτοχρόνως, προηγήθηκε με 2-1 στα σετ.

Το ΑΠΟΕΛ αντέδρασε και αντέδρασε πάρα πολύ καλά στο τέταρτο σετ. Παίζοντας πολύ ωραίο βόλεϊ δεν άφησε την Ανόρθωση να κάνει το παιχνίδι της και αφού πήρε διαφορά ασφαλείας κέρδισε άνετα το τέταρτο σετ με 15-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2. Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι –μπρέικ αφού η Ανόρθωσις δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ότι άρχισε στο τρίτο σετ.

Φοβερός αγώνας παίχθηκε στο τάι –μπρέικ καμιά από τις δυο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει και έγινε σκληρή μάχη. Τελικά, το ΑΠΟΕΛ κατόρθωσε να πάρει τους τελευταίους καθοριστικούς πόντους να κερδίσει 14-16 και να φύγει από τη Λεμεσό με ένα καθοριστικό δίποντο.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Αντ. Παπαδόπουλος):Φάιφερ, Κνέζεβιτς, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Αυγ. Σαββίδης – Λίμπερο: Κοντός.

ΑΠΟΕΛ(Γ. Φιλίποφ):
Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ – Λίμπερο: Παντελή.

Επιστροφή στις νίκες για την Ομόνοια

«ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ – Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 3-1 ΣΕΤ:25-22,19-25, 25-20, 25-18

Επιστροφή μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα στις νίκες για την Ομόνοια, η οποία έστω και με αγχώδη τρόπο (σ.σ. έχασε το δεύτερο σετ) κέρδισε την Pokka ΑΕ Καραβά σε αγώνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με 3-1 σετ. Η προσφυγική ομάδα πάλεψε, αλλά έχασε και έμεινε χαμηλά με τρεις βαθμούς.

Η Ομόνοια ήταν η νικήτρια του πρώτου σετ μετά από ένα ανταγωνιστικό σετ, αφού κέρδισε με 25-22 και προηγήθηκε με 1-0. Η ομάδα της Pokka ΑΕ Καραβά έδειξε αρετές.

Η προειδοποίηση που έστειλαν οι «κιτρινόμαυροι» έγινε πράξη στο δεύτερο σετ. Παίζοντας ωραίο βόλεϊ αφόπλισε την Ομόνοια και την κέρδισε με 19-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο τρίτο σετ οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι έλεγξαν τον ρυθμό και πήραν το σετ με 25-20 ανακτώντας και το προβάδισμα στα σετ με 2-1. Οι Καραβιώτες εμφάνισαν ξανά στοιχεία ανταγωνιστικής ομάδας.

Οι «τριφυλλοφόροι» θέλησαν να τελειώσουν τον αγώνα στο τέταρτο σετ και το πέτυχαν αφού κέρδισαν με 25-18 γράφοντας το 3-1 σετ. Η ομάδα του Σ. Σάββα ήταν πολύ καλύτερη και κέρδισε δίκαια.

ΟΜΟΝΟΙΑ(Σ. Σάββα):Λάμπ, Αποστόλου, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης, Ροντρίγκο, Παφίτης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου – Αλλαγές: Φερέιρα, Σ. Πετρακκίδης.

Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(Ντ. Λέτσιεφ):Ράμα, Σάντζεθ, Χριστοφή, Γκρεγκούριεν, Αντωνιάδης,. Χαριδήμου – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. – Αλλαγές: Xατζηφιλίππου, Λιοτατής, Κοσιάρης.

Γηπ. Δερύνειας: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. – GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ 3-1 ΣΕΤ 32-30, 30-28, 20-25, 25-23

Δικαίωμα στα όνειρα μπορούν να κάνουν στη Δερύνεια. Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα για άλλη μια αγωνιστική φέτος –κέρδισε τις εντυπώσεις. Η Αναγέννηση κέρδισε μετά από συγκλονιστικό αγώνα τον Green Air Παφιακό με 3-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και του έσπασε το αήττητο. Επίσης,  τον έπιασε στην κορυφή  στους 11 βαθμούς.

«Καρφωμένους» στις θέσεις τους άφησαν οι δυο ομάδες τους θεατές στο πρώτο σετ. Αναγέννηση Δ. και Green Air Παφιακός παρουσίασαν φοβερό θέαμα με την Αναγέννηση να κερδίζει καθαρά στις λεπτομέρειες με 32-30 και προηγήθηκε με 1-0 σετ.

Ότι έγινε στο πρώτο σετ συνεχίστηκε και στο δεύτερο. Το σασπένς και η μάχη πόντο με πόντο είχε τελική νικήτρια την Αναγέννηση Δ. που κέρδισε με 30-28 παίρνοντας γερό προβάδισμα με 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ ο Green Αir Παφιακός ήταν ανώτερος κέρδισε με 20-25 και μείωσε σε 1-2 τα σετ. Σε ένα σετ που κράτησε 27 λεπτά η Αναγέννηση κέρδισε με 25-23 και πήρε τη μεγάλη νίκη με 3-1 που την έστειλε στην κορυφή. Ο Green Air Παφιακός πάλεψε αλλά για ακόμα ένα σετ έχασε στα σημεία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.(Γ. Μέλκας
): Κ. Αχιλλέως, Ντας, Μεντούριτς, Φιλίπας, Ελευθερίου, Τόφιας – Λίμπερο: Χομαγιούν. – Αλλαγές: Πέτρου, Θεοδούλου, Ι. Σωτηρίου.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ (M. Γκρέσιτς): Ευσταθίου, Οικονομίδης, Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Κωνσταντινίδης – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Aνδρέου. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X