ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σούπερ ντέρμπι

Το σούπερ ντέρμπι κορυφής «Green Air» Παφιακός – Ομόνοια στο κλειστό Γυμναστήριο «Αφροδίτη» στις 20:00 δεσπόζει από τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών που θα διεξαχθούν την Παρασκευή. . Την ίδια ώρα  θα γίνουν άλλοι δυο αγώνες με το δικό τους ενδιαφέρον.

 

Στο ντέρμπι της Πάφου ο πρωτοπόρος και αήττητος  «Green Air» Παφιακός περιμένει τη «λαβωμένη» μετά την ήττα από την Ανόρθωση Ομόνοια που δεν ζητεί τίποτα άλλο εκτός από το τρίποντο. Η απραξία της τελευταίας εβδομάδας ίσως δεν βοηθήσει τις δυο ομάδες να βρουν ρυθμό. Προγνωστικά δεν χωρούν και το κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό.

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ» ΑΠΟΕΛ – ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Παραδοσιακό ντέρμπι θα διεξαχθεί στη Λευκωσία μεταξύ δυο μάλλον ισοδύναμων ομάδων. Το ΑΠΟΕΛ του Γιούρι Φιλίποφ θέλει να αλλάξει επίπεδο φέτος και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα διεκδικεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αντώνη Κωνσταντίννου αγωνίστηκαν και την περασμένη Παρασκευή (σ.σ. κέρδισαν την Ε.Ν.Παραλιμνίου) και επιζητούν τη νίκη στη Λευκωσία. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα δείχνει πλήρης τη φετινή χρονιά.

Γηπ. Δερύνειας: Αναγέννηση Δ. – Ε.Ν.Παραλιμνίου

Τοπικό ντέρμπι στα Κοκκινοχώρια με την Αναγέννηση να φιλοξενεί μετά τις περιπέτειες με το γήπεδό της τη γειτονική Ε.Ν.Παραλιμνίου.

Η Αναγέννηση του Γιάννη Μέλκα διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο φέτος και μοιάζουν το φαβορί για τη νίκη. Η Ένωση θα παλέψει μέχρι τέλος το παιχνίδι αφού θα γλιτώσει για πρώτη φορά φέτος το μακρινό ταξίδι.

O προγραμματισμένος αγώνας Pokka ΑΕ Καραβά – Ανόρθωσις στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» αναβάλλεται και θα επαναοριστεί αργότερα.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση