ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρουσία στη Γ.Σ. της CEV

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η 37η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (CEV) που ολοκληρώθηκε στο Λουξεμβούργο. Στη Συνέλευση συμμετείχαν 56 χώρες μεταξύ των οποίων και η Κύπρος την οποία εκπροσώπησαν ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Στεφανίδης και το μέλος του Δ.Σ. Φραγκλίνος Ανδρέου.

Στη Συνέλευση συζητήθηκαν οι προσπάθειες περαιτέρω ανάπτυξης της πετοσφαίρισης σε όλα τα επίπεδα ώστε να γίνει ένα από τα κορυφαία αθλήματα στην Ευρώπη. Το Σάββατο μοιράστηκε σε όλους τους συνέδρους ένα πρώτο προσχέδιο της στρατηγικής που θα εφαρμόσει η CEV μέχρι το 2020 και τέθηκαν οι βάσεις για νέες συζητήσεις. 

Στο περιθώριο της Συνέλευσης οι κ. Στεφανίδης και Ανδρέου είχαν εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο της CEV Αλεξάνταρ Μπόρισιτς ο οποίος ανέφερε ότι έχει την Κύπρο στην καρδιά του αφού έχει πολλούς φίλους. Ο κ. Μπόρισιτς αποκάλυψε ότι θα έλθει στο νησί μας το 2017 για υψηλού επιπέδου συναντήσεις. 

Ταυτοχρόνως, οι δυο Κύπριοι σύνεδροι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της FIVB Άρι Γκράσα, ο οποίος επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις πετυχημένες διοργανώσεις της Κύπρου στο μπιτς βόλεϊ και ελπίζει να έλθει στην Κύπρο. 

Κοινοπολιτειακοί στο Beach Volley 
Οι κ. Στεφανίδης και Ανδρέου παρευρέθηκαν σε συνάντηση με θέμα τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες Beach Volley και την προκριματική φάση αγώνων ανδρών και γυναικών. 

Αντίδραση Σερβίας για Κοσυφοπέδιο 
Στο πλαίσιο της Συνέλευσης υπήρξε η έντονη αντίδραση της Σερβίας για την αποδοχή συμμετοχής του Κοσυφοπεδίου στις διοργανώσεις της CEV και της FIVB.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠΕ

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X