ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κούπα «βάφτηκε»... πράσινη

Την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου Σούπερ Καπ (και 3ου στην ιστορία της), αλλά και την 27 συνεχόμενη νίκη της (σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις) πανηγυρίζει η ομάδα πετόσφαιρας της Ομόνοιας, η οποία κέρδισε με 3-0 σετ τη Νέα Σαλαμίνα, στην κλειστή αίθουσα "Κίτιον", στη Λάρνακα.

Οι δύο αντίπαλοι ήταν κοντά στο σκορ, στο πρώτο σετ, μέχρι τα τελικά του στάδια, όταν η Ομόνοια ανέβασε στροφές και πέτυχε το 1-0, με σκορ 25-20. Το σκηνικό στο δεύτερο σετ δεν διαφοροποιήθηκε αισθητά, καθώς οι Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα έφτασαν μέχρι το 23-23, ωστόσο στη συνέχεια οι "πράσινοι" με περισσότερο καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα πέτυχε το 25-23 και το 2-0 σετ. Το τρίτο σετ ήταν δραματικό, καθώς εκεί που έδειχνε πως η ομάδα μας είχε το πάνω χέρι, οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στο παιχνίδι και ισοφάρισαν σε 21-21, ωστόσο αυτό λειτούργησε σαν αφύπνιση για την Ομόνοια που παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ έφτασε στο 25-21 και στο 3-0.

Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τεχνική ηγεσία, πετοσφαιριστές, επιτροπή πετόσφαιρας και κόσμο, για τη νέα μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Πετόσφαιρας των «πρασίνων».

Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος για την ομάδα της Λευκωσίας, στα τελευταία δύο χρόνια και ο όγδοος στην ιστορία του Τμήματος (2 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 3 σούπερ καπ).

 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X