ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με πλέι –οφς το πρωτάθλημα Ανδρών

Επιστροφή στα παλιά για τα πετοσφαιρικά δρώμενα. Το πρωτάθλημα Α Κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί με σύστημα πλεϊ – οφς. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 21 Οκτωβρίου 2016 και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος  στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι». Την ίδια ημέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος Α Κατηγορίας Γυναικών.

Ποιοι συμμετέχουν
Στην Α Κατηγορία Ανδρών συμμετέχουν οι ομάδες: ΑΕ Καραβά, Αναγέννηση Δερύνειας, Ανόρθωσις, ΑΠΟΕΛ, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Νέα Σαλαμίνα, Παφιακός και Ομόνοια.

Χωρίς πλέι –οφς οι γυναίκες
Στην Α Κατηγορία Γυναικών συμμετέχουν οι ομάδες: Τεχνοοικία AEΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, Αναγέννηση Δερύνειας,  Ανόρθωσις, Απόλλων, Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου, ΘΟΙ Αυγόρου και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.   Το  πρωτάθλημα γυναικών που αρχίζει την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 θα διεξαχθεί χωρίς πλέι – οφς αφού με τη λήξη της πρώτης φάσης οι οκτώ ομάδες θα συγκροτήσουν δυο ομίλους των τεσσάρων. Όμιλος τίτλου (1-4) – Όμιλος διαβάθμισης (5-8).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα διπλώματα σε όσους πέτυχαν στη Σχολή Διαιτησίας και Προπονητών που έγιναν τον Ιούνιο και Ιούλιο.

Με μπάλες Gala
Kκαινοτομία στο φετινό πρωτάθλημα ότι οι αγώνες θα διεξάγονται με μπάλες Gala τις οποίες η Ομοσπονδία θα προμηθευτεί εντός της εβδομάδας και άμεσα θα τις παραδώσει στις ομάδες.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση