ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΚΥΠΕΛΛΟ Α ΑΝΔΡΩΝ: Ξεχωρίζει το Νέα Σαλαμίνα – Green Air Παφιακός

Η κλήρωση της προημιτελικής και ημητελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας πετόσφαιρας

Δυνατoύς αγώνες και ανοικτούς  σε κάθε αποτέλεσμα έβγαλε η κληρωτίδα ενόψει του 44ΟΥ Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Από την προημιτελική φάση ξεχωρίζει ο αγώνας Νέα Σαλαμίνα – Green Air Παφιακός ενώ προέκυψαν άλλα τρία ενδιαφέροντα ζευγάρια.

Χαρακτηριστικά, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης είναι:
Aνόρθωση – Αναγέννηση Δερύνειας
Ολυμπιάς Φρ. – ΑΠΟΕΛ
Ομόνοια – Pokka ΑΕ Καραβά
Νέα Σαλαμίνα – Green Αir Παφιακός

Οι αγώνες θα είναι διπλοί, ενώ στην ημιτελική φάση προέκυψαν τα εξής ζευγάρια:
Νικητής Ολυμπιάς Φρ. – ΑΠΟΕΛ – Νικητής Νέα Σαλαμίνα – Green Αir Παφιακός
Νικητής Ανόρθωση – Αναγέννηση Δερύνειας –  Νικητής Ομόνοια – Pokka ΑΕ Καραβά.

Οι αγώνες θα είναι διπλοί. Οι ημερομηνίες της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης θα καθοριστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, αφού οι αγώνες θα διεξαχθούν μετά την ολοκλήρωση των πλέϊ-οφς του πρωταθλήματος.

Μ. Κοντός: Δύσκολη η κλήρωση με Αναγέννηση
Ο πρόεδρος του ανδρικού τμήματος της Ανόρθωσης Μάκης Κοντός μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι η κλήρωση της ομάδας του κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας είναι δύσκολη. Όπως είπε, το γεγονός ότι ο επαναληπτικός στη Δερύνεια, αλλά και το χρυσό σετ φέρνουν ιδιαιτερότητες στην  κλήρωση. Ο κ. Κοντός απέφυγε να σχοιάσει την κλήρωση στην ημιτελική φάση.

Πολυνίκης του θεσμού είναι η Ανόρθωση με 15 κατακτήσεις και ακολουθούν: Νέα Σαλαμίνα οκτώ κατακτήσεις,  ΑΠΟΕΛ πέντε κατακτήσεις, Ομόνοια  και Grren Air  Παφιακός τέσσερεις κατακτήσεις, Pokka ΑΕ Καραβά τρεις κατακτήσεις, Αναγέννηση Δερύνειας  δυο κατακτήσεις και Διόνυσος Στρουμπιού μια κατάκτηση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X