ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αγώνες αποδείξεων στη Λεμεσό

Αγώνες αποδείξεων κρίνονται τα ντέρμπι της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου 2018

Αγώνες αποδείξεων κρίνονται τα ντέρμπι της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου 2018 και αφορούν τους δεύτερους στη φάση των πλέϊ-οφς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας. Οι σειρές πλέον μεταφέρονται στη Λεμεσό όπου η Ανόρθωση φιλοξενεί τον Green Air Παφιακό, στο «Θεμιστόκλειο» (20:00) και η Νέα Σαλαμίνα την Ομόνοια στο «Σπύρος Κυπριανού».  (20:15) Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες για τις θέσεις 5-8 όπου η Ολυμπιάς Φρενάρους φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ στη Σάλα «Φώτη Πίττα»  στο Φρέναρος (20:00) και η Pokka ΑΕ  Καραβά την Αναγέννηση Δερύνειας στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» (18:15).

ΘΕΣΕΙΣ 1-4
«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: AΝΟΡΘΩΣΗ – GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ (1-2)
Η Ανόρθωση πάει για την ισοφάριση και ο Green Air Παφιακός για να «αγγίξει» την πρόκριση στους τελικούς. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό και να προσφέρει ωραίο θέαμα.
Η Ανόρθωση θα επιχειρήσει να κάνει τη νίκη και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 ώστε να μεταφέρει επί ίσιος όροις τη σειρά στο «Αφροδίτη». Η ομάδα του Γ. Γιαπάνη θα επιδιώξει να επαναλάβει τις εμφανίσεις του Β Γύρου για να πετύχει το σκοπό της.

Ο Green Air Παφιακός πάει στη Λεμεσό με μόνο στόχο τη νίκη και εάν τα   καταφέρει θα πετύχει πολλά αφού θα βρεθεί μόλις ένα βήμα από την πρόκριση στα ημιτελικά. Η ομάδα θα επιδιώξει να δείξει χαρακτήρα σε μια δύσκολη έδρα.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Χρ. Μαϊφόσιης και Α. Κωνσταντινίδης

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ (0-3)
Οι «πράσινοι» θέλουν να το τελειώσουν, οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ο αγώνας και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Η ομάδα του Αντώνη  Κωνσταντίνου  έχει ποιοτικές επιλογές και θα επιχειρήσει να τις εκμεταλλευτεί στην έδρα της για τη νίκη. Η ιδιαιτερότητα του γηπέδου πάντοτε δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα αλλά αυτό πρέπει  να αποδειχθεί και στην πράξη.

Η Ομόνοια θέλει να καθαρίσει την πρόκριση από τη Λεμεσό για αυτό θα αγωνιστεί με μόνο ζητούμενο τη νίκη.  Ο Αργεντινός Χ. Φιλάρντι θα είναι πιο έτοιμος στα πλάνα του Γ. Καλματζίδη.

Τον αγώνα σφυρίζουν οι: A. Κολοκοτρώνης – Μ. Αντώρκας.

ΘΕΣΕΙΣ 5-8
ΣΑΛΑ «ΦΩΤΗ ΠΤΤΑ»: ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. – ΑΠΟΕΛ (0-3)
Η προϊστορία των αγώνων ανάμεσα στις δυο ομάδες προμηνύει ένα  συναρπαστικό αγώνα που ίσως κριθεί στο τάϊ – μπρέικ. Το ΑΠΟΕΛ θέλει τη  νίκη ώστε να περάσει στην τελική φάση πετυχαίνοντας τη σωτηρία ενώ η Ολυμπιάς ψάχνει τη  νίκη γα να μείνει ξανά στο κόλπο παραμονής.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Α. Δανιήλ – Σ. Φλουρής

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» Pokka AE ΚΑΡΑΒΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. (1-2)
Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει ο αγώνας στη Λεμεσό ο πρώτος χρονικά της ημέρας αφού η ώρα έναρξης είναι στις 18.15 το απόγευμα. Μετά τον πρώτο αγώνα της Παρασκευής η Αναγέννηση Δ προηγείται μκε 2-1 νίκες ενώ θέλει γερό προβάδισμα πρόκρισης.  Η ομάδα του Καραβά με τις νέες προσθήκες θα θελήσει  τη νίκη και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Γ. Παπαγεωργίου – Σ. Καρκίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X