ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολύ δύσκολη η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη Volleyleague!

Δύσκολα θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να συγκεντρώσει τα χρήματα, για να συμμετάσχει στο φετινή Volleyleague. 

Στο εν εξελίξει Δ.Σ της Λίγκας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6, αποφασίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής η 19η Σεπτεμβρίου, με την αντίστροφη μέτρηση για τους «πράσινους» να έχει ήδη ξεκινήσει. 

Τα χρήματα που απαιτούνται είναι περίπου 40.000 ευρώ, που αφορούν διακανονισμούς για παλιότερες οφειλές, αλλά και έξοδα για να «τρέξει» η χρονιά, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ούτε ένα συμβόλαιο. 

Πληροφορίες από το εσωτερικό της ομάδας αναφέρουν πως οι πιθανότητες να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι για να καλυφθεί το ποσό είναι ελάχιστες, ακόμα και αν πρόκειται για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, χωρίς αξιώσεις. 

Ακόμα, όμως, και αν βρεθούν τα χρήματα αυτά, η συμμετοχή του δεν διασφαλίζεται, αφού πρέπει να εξασφαλίσει και άδεια, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

A1: Τελευταία Ενημέρωση

Παρέμεινε και ο Τερζής στον ΠΑΟΚ

Παρέμεινε και ο Τερζής στον ΠΑΟΚ

Οι ανανεώσεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς και την Πέμπτη ήταν η σειρά του Θάνου Τερζή. ...
 |  A1
«Βόμβα» Τζούριτς στον ΠΑΟΚ!

«Βόμβα» Τζούριτς στον ΠΑΟΚ!

Ταράζει τα νερά στο ελληνικό βόλεϊ ο ΠΑΟΚ! Ο δικέφαλος του βορρά ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Τζούριτς και από ώρα σε ...
 |  A1
X