ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σε κίνδυνο το λιγκ καπ!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του ΣΠΟΡ ΦΜ Ελλάδος, υπάρχει πιθανότητα το λιγκ καπ πετόσφαιρας Ανδρών της Ελλάδας που ορίστηκε να διεξαχθεί στην Κύπρο να μη γίνει τελικά στο νησί μας. Αιτία λόγοι ασφαλείας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μπορεί η ΕΣΑΠ να έχει ανακοινώσει από τις 19 Ιουλίου ότι το φετινό Φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» θα διεξαχθεί στη Λευκωσία 26-27 Ιανουαρίου 2017, αλλά όπως φαίνεται η διεξαγωγή του τουρνουά αν θα γίνει στην Κύπρο θα διεξαχθεί με τ’ εμποδίων. 


Η Ελληνική Λίγκα, αλλά και η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ) είναι σύμφωνες και θέλουν πολύ αυτή την διοργάνωση, ωστόσο η συνύπαρξη Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Ηρακλή έχει προβληματίσει πολύ την Κυπριακή κυβέρνηση και την Αστυνομία. 

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα, προέκυψαν ζητήματα. 
Και αν η άδεια από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, όπου υπάγεται ο Αθλητισμός, μπορεί να δοθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα λύθηκαν, αφού φαίνεται πως η Αστυνομία έχει προβάλλει σοβαρές απαιτήσεις. 

Γνωρίζοντας ότι στο νησί υπάρχουν σύνδεσμοι Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, ενώ πιθανότατα θα ταξιδεύσουν φίλαθλοι και από Ελλάδα, τόνισε ότι χρειάζεται ισχυρή δύναμη 400 και πλέον αστυνομικών για τις δύο ημέρες του φάιναλ φορ. 

Το κόστος όμως αυτής της επιχείρησης είναι υψηλό και λογικό επίσης να μην θέλει να το αναλάβει η Κυπριακή κυβέρνηση, μιας και πρόκειται τυπικά για διοργάνωση άλλης χώρας. Αν λοιπόν επωμιστούν τα χιλιάδες ευρώ οι διοργανωτές, οικονομικά το φάιναλ φορ θα τιναχτεί στον… αέρα. 

Πάντως στις τάξεις της ΕΣΑΠ και της ΚΟΠΕ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι αυτή η σημαντική διοργάνωση θα γίνει στην Λευκωσία και δεν θα χρειαστεί να υπάρξει αλλαγή πλάνων και έδρας του φάιναλ φορ. 

Εξάλλου και πολλοί Κύπριοι περιμένουν πως και πως αυτούς τους αγώνες, όπου πραγματικά θα αγωνιστούν οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, που έχουν στα ρόστερ τους σπουδαίους αθλητές παγκοσμίου βεληνεκούς».

A1: Τελευταία Ενημέρωση