ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλαγές στην Ολυμπιακή πρόκριση στο βόλεϊ

Μέχρι τώρα, η διαδικασία προέβλεπε δύο θέσεις από το Παγκόσμιο Κύπελλο, πέντε από τα ηπειρωτικά προ-Ολυμπιακά τουρνουά και τέσσερις θέσεις (τρεις από το 1ο, 1 από το 2ο) και τρεις θέσεις από το παγκόσμια προ-Ολυμπιακά τουρνουά.

Η CEV έκανε αίτημα για απευθείας πρόκριση του πρωταθλητή Ευρώπης στο Ολυμπιακό τουρνουά, όμως αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τη FIVB και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έντεκα «εισιτήρια», αφού η 12η ομάδα είναι η διοργανώτρια, θα προκύπτουν από:

-Το παγκόσμιο προ-Ολυμπιακό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στις αρχές του 2019 με τη συμμετοχή 12 ομάδων. Εκεί θα συμμετέχουν οι διοργανωτές, η ομάδα που θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018 και οι δέκα καλύτερες ομάδες από τις πέντε ηπείρους.

Από το συγκεκριμένο τουρνουά θα δίνονται τρία «εισιτήρια».

-Το διεθνές προ-Ολυμπιακό τουρνουά (τρία εισιτήρια) που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2019 και στο οποίο θα συμμετάσχουν οι 12 καλύτερες ομάδες, όπως έχουν προκύψει από το ranking της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

-Τα πέντε ηπειρωτικά προ-Ολυμπιακά τουρνουά (ένα «εισιτήριο» από το καθένα).

www.sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Αποκλεισμός για ΠΑΟΚ

Αποκλεισμός για ΠΑΟΚ

Δεν κατάφερε να οδηγήσει το δεύτερο ματς με την Ολστιν στο «χρυσό» σετ ο ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του CEV Cup ...
24sports team
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X