ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα εποχή για τις Εθνικές Ομάδες και την Κυπριακή Καλαθόσφαιρα (vid)

H KOK ανέλαβε τη διαχείριση της Κλειστής Αίθουσας Αγίου Δομετίου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει αναλάβει και επίσημα την διαχείριση της Κλειστής Αίθουσας Αγίου Δομετίου, ήδη από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, μπαίνοντας σε νέα εποχή.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Δήμο Αγίου Δομετίου και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει ισχύ για τα επόμενα 4 χρόνια και αποτελεί μία άκρως σημαντική κίνηση για τις Εθνικές Ομάδες και την κυπριακή καλαθόσφαιρα γενικότερα.

Η κλειστή αίθουσα Αγίου Δομετίου θα αποτελέσει το σπίτι όλων των Εθνικών Ομάδων της ΚΟΚ τα επόμενα χρόνια, τόσο για την προετοιμασία τους, αλλά και για τις επίσημες και φιλικές τους υποχρεώσεις, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται την 1η Ιουλίου 2018 απέναντι στο Λουξεμβούργο για την Α’ Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

Παράλληλα, θα παραχωρηθούν ώρες προπονήσεων τόσο στην κεντρική αίθουσα καλαθοσφαίρισης όσο και στις βοηθητικές αίθουσες σε σωματεία, οργανισμούς, ομάδες και ιδιώτες.

Εκ μέρους της ΚΟΚ υπάρχει πλάνο για την πλήρη αγωνιστική και εμπορική εκμετάλλευση του σταδίου, ώστε να μπορέσει να αποτελέσει σημείο αναφοράς τα επόμενα χρόνια.

Πέραν του αγωνιστικού κομματιού, εντός των εγκαταστάσεων της αίθουσας θα στεγαστούν αρκετά μέλη της κυπριακής καλαθόσφαιρας, όπως για παράδειγμα οι Σύνδεσμοι Διαιτητών, Κριτών και Καλαθοσφαιριστών, ενώ παράλληλα οι Σχολές Καλαθοσφαίρισης της ΚΟΚ θα αποκτήσουν μόνιμες εγκαταστάσεις λειτουργίας και εκπαίδευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν σταματούν οι «εκπλήξεις»

Δεν σταματούν οι «εκπλήξεις»

Το «διπλό» της Ομόνοιας στο Λευκόθεο επί του ΑΠΟΕΛ ήταν ακόμα ένα μήνυμα πως κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται από τα αποδυτήρια! ...
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X