ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λεωφορεία για το Κύπρος-Πορτογαλία

Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Πέμπτης (23/11 στις 19:00 στο Στάδιο Ελευθερία) απέναντι στην Πορτογαλία για την Α’ Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2021. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να μπει με το δεξί στην διοργάνωση, αφού με νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου θα μπορέσει να διεκδικήσει την 1η θέση και την πρόκριση στην Β’ φάση.

Μετά την ενσωμάτωση και των δύο διεθνών καλαθοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό, του Νίκου Στυλιανού και του Χριστόφορου Ραζή, η Εθνική μας ομάδα έχει μπει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης.

Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση του κόσμου για να βρεθεί στο πλευρό των διεθνών καλαθοσφαιριστών μας. Άξιο αναφοράς είναι ότι από όλες τις πόλεις της Κύπρου οργανώνονται εκδρομές. Πιο συγκεκριμένα, περισσότερα από δεκαπέντε λεωφορεία που έχει διαθέσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα φτάσουν από όλη την Κύπρο στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» την ερχόμενη Πέμπτη.

Το μπασκετικό κοινό της Κύπρου θα έχει την ευκαιρία να χειροκροτήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ΑΜΚΕ το προηγούμενο καλοκαίρι, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του σε κυπριακό έδαφος μετά το χρυσό στο Σαν Μαρίνο, αλλά και να σπρώξει τους διεθνείς μας στην νίκη απέναντι στους Πορτογάλους.

Τα ταμεία στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία θα ανοίξουν μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ η είσοδος του αγώνα έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με απόφαση του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ, συνεχίζοντας μία σειρά από ενέργειες ενίσχυσης ιδρυμάτων και φιλανθρωπικών οργανισμών, όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα» για τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία. Πέραν των εισιτηρίων θα γίνονται εισφορές στις εισόδους του σταδίου, έτσι ώστε όσοι το επιθυμούν να μπορούν να στηρίξουν το Ίδρυμα «Ελπίδα», στον ιερό σκοπό που επιτελεί.

Ιστοσελίδα ΚΟΚ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X