ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κούνας: «Με τόσο κόσμο δεν μπορείς να σκέφτεσαι την ήττα»

Ο Βασίλης Κούνας στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Η ψεσινή νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στην Πορτογαλία έφερε πολλά χαμόγελα στον καλαθοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου. Στο πλαίσιο αυτό ο καλαθοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Βασίλης Κούνας, και πρώτο βιολί στο χθεσινό παιχνίδι με 20 πόντους μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τον κόσμο: «Σίγουρα είχε καιρό να δούμε τόσο μπόλικο κόσμο σε αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Με τόσο κόσμο δεν μπορείς να σκέφτεσαι την ήττα. Είχαμε υποχρέωση να κερδίσουμε και ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας»

Για τον όμιλο: «Η Πορτογαλία είναι το φαβορί του ομίλου. Έχουμε και το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο και μαζί με το παιχνίδι της Πορτογαλίας θα δούμε. Είναι σημαντικό να παλέψουμε για την πρόκριση»

Για την προσωπική του παρουσία: «Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος και αν έλεγα το αντίθετο θα ήμουν ψεύτης. Έχουμε καλό κλίμα από την περασμένη σεζόν. Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι και το σύνθημα μας είναι πως όποιος και αν είναι σε καλή βραδιά βγαίνει μπροστά. Χθες ήταν η δικιά μου και τα παιδιά με βοήθησαν και χωρίς αυτά δεν μπορούσα»

Για το αν επιστρέφει η Κυπριακή Καλαθόσφαιρα: «Θέλουμε να πιστεύουμε πως επιστρέφει. Σίγα σιγά και οι πρόεδροι των ομάδων αντιλαμβάνονται πως πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την ομοσπονδία και όχι μόνο. Η ξενομανία ήταν πρόβλημα και απώθησε αρκετό κόσμο. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα μήνυμα πως ο Κύπριος καλαθοσφαιριστής είναι εδώ και θα είναι και στο μέλλον και μάλιστα ακόμη καλύτερος»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X