ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική μπάσκετ: Με τον κόσμο στο πλευρό της

Η Εθνική Κύπρου υποδέχεται την Πορτογαλία στις 19:00

Η Εθνική Κύπρου υποδέχεται την Πορτογαλία στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στις 19:00, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ομίλου για την Α’ Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του.
Στον όμιλο πέραν της Πορτογαλίας και της Κύπρου αγωνίζεται και το Λουξεμβούργο, με την ομάδα που θα κατακτήσει την 1η θέση να προκρίνεται στην Β’ προκριματική φάση του θεσμού.

Οι δυο ομάδες που κυνηγούν την πρώτη θέση στον όμιλο είναι η Κύπρος και η Πορτογαλία. Άρα το σημερινό ματς είναι πολύ σημαντικό. Το τεχνικό τιμ της ομάδας μας έχει μελετήσει τον αντίπαλο και ετοιμάσει τα πλάνα του ανάλογα. Οι Πορτογάλοι που έχουν συμμετοχή σε τελικά Εθρωμπάσκετ(2011), είναι ομάδα χωρίς κλασικό ψηλό που παίζει γρήγορο μπάσκετ.

Την μεγάλη προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών αναμένεται να αγκαλιάσουν οι φίλοι της κυπριακής καλαθόσφαιρας, αφού υπολογίζεται πως πέραν των 3500 φιλάθλων θα δώσουν δυναμικό παρών στο Στάδιο Ελευθερία, για να σπρώξει τους καλαθοσφαιριστές μας στην νίκη.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την Cytavision.

Η είσοδος του αγώνα έχει οριστεί στα 5 ευρώ, με τα ταμεία να ανοίγουν στις 18:00, μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Καλείται όλος ο κόσμος που θα δώσει το παρόν του στην αναμέτρηση, να προσέλθει νωρίς στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, προς αποφυγή τυχόν δικής του ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00 για το φίλαθλο κοινό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X