ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση»

Ο βοηθός προπονητής της Εθνικής Κ18 και προπονητής της  σχολικής ομάδας του Λανιτείου Λυκείου, Νίνος Ηλιάδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή του Άρη Κυριάκου «Γκόλ στο '95». Αναφέρθηκε στο final-4 του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας που έγινε στη Λεμεσό.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση, ένα εξαιρετικό τριήμερο το οποίο έχει τελειώσει σήμερα. Συμμετείχε το Λανίτειο Λύκειο. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν αρκετά μεγάλος. Το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι σε ψηλότερο επίπεδο. Εμείς στην Κύπρο, στο επίπεδο του μαθητικού είμαστε αρκετά πίσω. Στα κορίτσια είναι πιο μικρό το χάσμα. Το αθλητικό λύκειο του Μακαρείου Γ’ της Πάφου κέρδισε τον μικρό τελικό απέναντι στο Λύκειο Περιστερίου.»

Για το θεσμό του Αθλητικού Λυκείου:

«Το αθλητικό Λύκειο ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια. Τα τελευταία 3-4 χρόνια έγινε μια τρομακτική προσπάθεια από το Υπουργείο. Τα κριτήρια είναι πολύ αυστηρά, πρέπει να είσαι καλός αθλητής και καλός χαρακτήρας. Ο θεσμός έχει αγαπηθεί και από πέρσι έχουμε αρχίσει και στα γυμνάσια. Λειτουργούν αθλητικά γυμνάσια σε όλες τις πόλεις». 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση