ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στην Ελλάδα για προετοιμασία

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου η Εθνική Ανδρών Κ16 για να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ16 Β’ Κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, προτού επιστρέψει πίσω στην Κύπρο.

To πρώτο φιλικό θα δοθεί απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς στις 4/1 στις 18:00 στο ΣΕΦ, ενώ μία ημέρα μετά η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Βούλας (στις 14:30) στο Γήπεδο Πρωτέα. Το τρίτο και τελευταίο φιλικό θα δοθεί την Παρασκευή 6/1 απέναντι στον ΑΟΑΝ Αργυρόκαστρου (στις 10:00) στο Γήπεδο Αργυρόκαστρου.

Για το ταξίδι προετοιμασίας στην Ελλάδα μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Κ16, κ. Αντώνης Δημητρίου, ο οποίος ανέφερε:

«Μετά και την Χριστουγεννιάτικη μας προετοιμασία που κάναμε το τελευταίο διάστημα, είμαστε έτοιμοι για να μεταβούμε στην Αθήνα για να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας, δίνοντας τρία πολύ δυνατά φιλικά. Θα ήθελα να αναφερθώ στην πολύ σκληρή δουλειά που έγινε από τα παιδιά στις προπονήσεις που είχαμε μέσα στις γιορτές,. Οι παίκτες μας έδειξαν αρκετό ζήλο, και συνεχίζουν να το κάνουν για να διεκδικήσουν μία θέση στην Εθνική ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό το ταξίδι αφού αρκετά παιδιά θα έχουν την πρώτη τους εμπειρία από διεθνείς αγώνες που σίγουρα θα τα βοηθήσει ενόψει της συνέχειας», ανέφερε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο αφορά την συνολική προετοιμασία, από την έναρξη της φετινής περιόδου, μέχρι σήμερα ο κ. Δημητρίου ανέφερε: «Το περσινό μοντέλο με την συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών Κ16 στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Κ18 Α’ Κατηγορίας κρίθηκε επιτυχημένο και μας έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις ίδιες βάσεις, ούτως ώστε να έχουμε 20-25 παιχνίδια μέχρι την συμμετοχή μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι ένα μεγάλο εργαλείο για εμένα ως προπονητής, αφού έχω την ευκαιρία να δω όλους τους καλαθοσφαιριστές κατά την διάρκεια της χρονιάς. Κάνουμε κάθε Τρίτη προπόνηση ενώ κάθε Τετάρτη έχουμε τον αγώνα μας. Τα παιχνίδια είναι πολύ ανταγωνιστικά και μπορούμε να δοκιμάσουμε πράγματα που θα χρησιμοποιήσουμε στο Ευρωπαϊκό τον Αύγουστο».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X