ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσκεψη στο Παιδιατρικό Τμήμα του Μακάρειου

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου και μέλη της Εθνικής Ανδρών πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου επίσκεψη στο Παιδιατρικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές, Βασίλης Κούνας, Ανδρέας Σιζόπουλος και Γαβριήλ Κοιλαράς μαζί με τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών κ. Παναγιώτη Γιανναρά, συνόδευσαν τα μέλη του Σ.Δ.Κ.Κ. και όλοι μαζί παρέδωσαν παιχνίδια και μπάλες καλαθοσφαίρισης.

Τα μικρά παιδιά χάρηκαν πολύ με την επίσκεψη που δέχθηκαν και που γνώρισαν από κοντά τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές της χώρας μας.

Για την επίσκεψη μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Κ. Μάριος Κυπριανού, ο οποίος ανέφερε:

«Λόγω και των γιορτινών ημερών, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, μέσα στα πλαίσια και της κοινωνικής του προσφοράς, επισκέφθηκε σήμερα το Μακάρειο Νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα την παιδιατρική πτέρυγα, δίνοντας δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στην πτέρυγα. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά σε όλους, και πάνω απ’ όλα υγεία».

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ανδρών κ. Παναγιώτης Γιανναράς, μίλησε επίσης στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΚ, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Μακάρειο Νοσοκομείο:

«Καταρχήν θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μας προς τον Σ.Δ.Κ.Κ. για την πρόσκληση τους. Κάθε τέτοιου είδους επίσκεψη, μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε και εμείς πίσω στην κοινωνία και κυρίως σε παιδάκια αυτές τις άγιες ημέρες. Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς που μπορέσαμε να προσφέρουμε ένα δώρο και ένα χαμόγελο στο κάθε παιδί και εύχομαι να μπορέσουμε να είμαστε συνεχώς δίπλα σε αυτά τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ανάρρωση σε όλα τα παιδάκια που είδαμε σήμερα στο παιδιατρικό τμήμα, και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X