ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έτοιμοι 100%»

Η Εθνική ομάδα καλαθόσφαιρας δίνει αύριο ιστορικό παιχνίδι, καθώς θα φιλοξενήσει την Ισλανδία στο «Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στις 17:00 και θα επιδιώξει τη νίκη.

Ο Σάιμον Μιχαήλ έχει αποθεραπευτεί και θα δώσει κανονικά το παρών του, ενώ ο Ιάκωβος Παντελή είναι αμφίβολος, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει.

Σήμερα έγιναν δηλώσεις για τον αυριανό παιχνίδι, τόσο από την πλευρά της Εθνικής μας, αλλά και από τους Ισλανδούς.

Ο προπονητής μας, Παναγιώτης Γιανναράς τόνισε:   «Το παιχνίδι στο Βέλγιο το χάσαμε γιατί δεν αντέξαμε το physical game τον αντιπάλων. Στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Οι Ισλανδοί είναι ομάδα που παίζει με πέντε παίκτες ψηλά. Είναι ημίψηλη ομάδα και σουτάρουν όλοι. Και πρέπει να κυνηγάμε όλα τα σουτ των αντιπάλων.

Είμαστε 100% έτοιμοι για το παιχνίδι. Εκτός από το Βέλγιο, οι άλλες τρεις ομάδες κυνηγούν την δεύτερη θέση. Αν τα καταφέρουμε θα είναι υπέρβαση».

Ο διεθνής γκαρντ Άρης Κορωνίδης ανέφερε: «Βάλαμε κάποιους στόχους σε αυτό το τουρνουά. Το αυριανό ματς είναι σημαντικό. Αποτελεί ξεκίνημα στην έδρα μας. Με τον κόσμο δίπλα μας και δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε».

Γκρεκ Πέτερσεν (προπονητής Ισλανδίας): «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είδαμε την Κύπρο στον αγώνα με τον Βέλγιο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που έχει πολύ καλό προπονητή. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς. Στο παιχνίδι με την Ελβετία παίξαμε καλά (κέρδισαν 80-72). Το Βέλγιο είναι το φαβορί, ενώ οι άλλες τρεις ομάδες θα κυνηγήσουν την δεύτερη θέση».

Ίλναρ Μπέρικσον (παίκτης Ισλανδίας): «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Η Κύπρος είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε στόχο την δεύτερη μας νίκη στην διοργάνωση».

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X