ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Βλέπουμε το επόμενο»

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Κ16, Μιχάλης Ματσεντίδης, μετά τον τρίτο αγώνα που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα στην Σλοβενία στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών Κ16 Β’ Κατηγορίας που πραγματοποιείται στην Οραντέα της Ρουμανίας.

«Γνωρίζαμε από την αρχή πως το παιχνίδι κόντρα στην Σλοβενία δεν θα ήταν εύκολο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και δυστυχώς ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Προετοιμάσαμε ένα πλάνο και ένα τρόπο παιχνιδιού, που δυστυχώς δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα ο αναπάντεχος τραυματισμός της Ανδριάνας Κασάπη και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια έπαιξαν τον ρόλο τους αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία.

Στην αρχή χάσαμε την ταυτότητα μας σαν ομάδα γιατί πήγαμε σε πολλές ατομικές ενέργειες και γρήγορες επιθέσεις, κάτι που έδινε το δικαίωμα στην Σλοβενία να μας κτυπά στο ανοικτό γήπεδο και να πάρει μία διαφορά από την αρχή.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο γίναμε πιο ομαδικοί. Κυκλοφορούσαμε την μπάλα πιο γρήγορα και επιτεθήκαμε πάνω στην περιστροφή της άμυνας και έτσι αυτό μας έδωσε καλύτερους διαδρόμους και καλύτερο ρυθμό και καταφέραμε να κερδίσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο. Τώρα μας μένει να κατεβάσουμε τα κεφάλια, να ξεκουραστούμε στο ρεπό μας και την Τρίτη (9/8) έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Αυστρία. Ευχόμαστε όπως η Ανδριάνα να ξεπεράσει το πρόβλημα με το διάστρεμμα και να επιστρέψει για να μας βοηθήσει».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση