ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να κάνουμε κάτι διαφορετικό»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Εθνική Ανδρών, καλαθόσφαιρας προετοιμάζεται από τις 18 Ιουλίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, στα οποία θα συμμετέχει από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2016.

Η Κύπρος κληρώθηκε στον όμιλο μαζί με τις Ισλανδία, Ελβετία και Βέλγιο. Η μάχη θα είναι δύσκολη, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, όμως η χώρα μας θα κυνηγήσει όλες τις ελπίδες της για να κερδίσει την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ 2017.

Στο Media Day που διοργάνωσε χθες η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο «Κλειστό Στάδιο Αγίου Δομετίου» με σκοπό την επαφή με τους καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Εθνικής Ανδρών, βρέθηκε το 24sports.

Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Άρη Κορωνίδη, τον 34χρονο (γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1982) διεθνή καλαθοσφαιριστή,  που εδώ και έντεκα χρόνια αγωνίζεται με το Εθνικό μας συγκρότημα. Πέρυσι έπαιξε στην Α΄ΕΣΚΑ με τη φανέλα του Α.Ο. Πεύκης και διέπρεψε με τις εμφανίσεις του.

«Είμαι ξανά παρών στην Εθνική. Προετοιμαζόμαστε εδώ και δυο εβδομάδες. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ παρά τις απουσίες. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους  στον όμιλο μας.  Θα προσπαθήσουμε, δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις, Θέλουμε αυτήν τη φορά να κάνουμε κάτι διαφορετικό στη συμμετοχή μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όσον αφορά το άτομο μου νοιώθω πολύ καλά με την επιστροφή μου στην Εθνική ομάδα, όπου πάντοτε υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για τον κάθε καλαθοσφαιριστή».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση