ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στόχος η δεύτερη θέση»

Το στόχο της εθνικής ομάδας μπάσκετ στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί από τις 31/8 μέχρι τις 17/9, έθεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Γιανναράς στο σημερινό(2/8) media day που οργάνωσε η ΚΟΚ για την Εθνική ομάδα στο νεόδμητο γήπεδο Αγίου Δομετίου.

«Ξεκινήσαμε προετοιμασία εδώ και δυο εβδομάδες. Με κάποιους τραυματισμούς, αλλά οι περισσότεροι παίκτες είναι τώρα στη διάθεσή μας. Ευχαριστούμε την ΚΟΚ για τη συμπαράσταση. Είναι πάντοτε μεγάλο το κίνητρο για τους καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα. Τα δίνουν όλα στις προπονήσεις. Στόχος μας, η υπέρβαση της δεύτερης θέσης. Είναι δύσκολο το έργο μας, αφού έχουμε αντίπαλο το Βέλγιο που είναι το μεγάλο φαβορί, η δυνατή Ισλανδία και η Ελβετία. Είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά τα παιδιά έχουν και τη διάθεση και τη ψυχή και τις ικανότητες. Πιστεύω ό,τι έχουμε το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων».

Η Εθνική αναχωρεί αύριο (3/8) για τη Ρουμανία όπου θα δώσει δυο παιχνίδι στις 5 και 6/8 με την Εθνική της χώρας. Ομάδα που μόλις έχει επιστρέψει από προετοιμασία στην Κίνα. Σημειώνεται πως η τελευταία νίκη της Κύπρου σε αυτή τη διοργάνωση, χρονολογείται πριν από οκτώ χρόνια.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση