ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα

Έτοιμο να ξεκινήσει είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ16 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία από τις 17 μέχρι τις 24 Ιουλίου, με όλους του αγώνες να πραγματοποιούνται στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία».

Η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα (17/7), όπου θα αντιμετωπίσει την περσινή πρωταθλήτρια, στην ίδια κατηγορία ομάδα του Σαν Μαρίνο. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:30, ενώ στις 17:45 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται εντατικά τον τελευταίο χρόνο, για να είναι έτοιμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με ξεκάθαρο στόχο την διάκριση που θα φέρει και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Πέραν του αγώνα της Κύπρου και της τελετής έναρξης, η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης θα περιλαμβάνει τρεις ακόμα αναμετρήσεις. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι μεταξύ των ομάδων Μολδαβίας και Αλβανία στις 13:45, ενώ στις 16:00 θα αρχίσει ο αγώνας των Ανδόρρα και Αρμενίας. Έπειτα στις 18:30 η Κύπρος θα κοντραριστεί με το Σαν Μαρίνο ενώ ο τελευταίος αγώνας της ημέρας θα αρχίσει στις 20:45 και θα είναι μεταξύ των χωρών Ουαλίας και Αζερμπαϊτζάν.

Θυμίζουμε πως η είσοδος για όλους τους αγώνες θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Παράλληλα, όλα τα παιχνίδια θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω live streaming, μέσα από την ιστοσελίδα https://alfasports.solidtango.com/live σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Οι αγώνες της Κύπρου στοιχίζουν 3 ευρώ έκαστος, ενώ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στοιχίζουν 5 ευρώ το κάθε ένα. Μπορείτε να αγοράσετε το VIP Πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους 29 αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και στοιχίζει 10 ευρώ.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X