ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ16

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε ρυθμούς… Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κινούνται άπαντες στην Εθνική Ανδρών Κ16, με το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει η Εθνική μας να πραγματοποιείται την πρώτη ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης, στις 17 Ιουλίου, στις 18:30.

Κατά την πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί και η τελετή έναρξης των αγώνων. Όλοι οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Κ16 Γ’ Κατηγορίας θα πραγματοποιηθούν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία», από τις 17 μέχρι και τις 24 Ιουλίου 2016.

Συνολικά στην διοργάνωση θα συμμετέχουν δέκα χώρες, με την Κύπρο να βρίσκεται στον πρώτο όμιλο μαζί με τις Μάλτα, Αζερμπαϊτζάν, Ουαλία και Σαν Μαρίνο. Στον δεύτερο όμιλο θα αγωνιστούν οι Γιβραλτάρ, Μολδαβία, Αρμενία, Ανδόρρα και Αλβανία.

Οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνες για την Ημιτελική Φάση του θεσμού, με τους νικητές του κάθε ζευγαριού να αγωνίζονται στον μεγάλο τελικό.


Όσο αφορά τις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3 και 4 σε κάθε όμιλο, θα αγωνιστούν επίσης μεταξύ τους στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, για τις θέσεις 5-8.


Δείτε πιο κάτω το πρόγραμμα της Εθνικής Κύπρου για την πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:
Κυριακή 17 Ιουλίου
Κύπρος – Σαν Μαρίνο 18:30
Δευτέρα 18 Ιουλίου
Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος 18:15
Τρίτη 19 Ιουλίου
Κύπρος – Μάλτα 18:15
Τετάρτη 20 Ιουλίου
Ουαλία – Κύπρος 20:30

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X