ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Καλωσόρισμα σε Μαλτση και Καλτσιδου

Δύο σημαντικές προσωπικότητας θα δώσουν το παρών τους στο γυναικείο καμπ στα τέλη Ιουνίου

Κυριάκος Τοφή

Την παρουσίαση δύο ελληνίδων αθλητριών από το χώρο της καλαθόσφαιρας στο καλοκαιρινό της καμπ, ανακοίνωση η γυνακεία καλαθοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης. Συγκεκριμένα η Εβίνα Μάλτση αλλά και η Στέλλα Καλτσιδου θα βρεθούν στο νησί από τις 26 μέχρι τις 30 Ιουνίου προκειμένου να μοιραστούν τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας με όσους και όσες παρευρεθούν στο καμπ. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

«Με πολλή χαρά και περηφάνεια ανακοινώνουμε την παρουσία της Εβινας Μαλτση αλλά και της Στέλλας Καλτσιδου στο γυναικείο προγραμμα του καμπ της ομάδας μας 25-30/6!!!

Οι δυο μεγάλες αυτες αθλήτριες αποδέχθηκαν αμέσως το κάλεσμα της ομάδας μας και αυτό μας γεμίζει εκτός από χαρά περηφάνεια που θα έχουμε την τιμή να τις γνωρίσουμε από κοντά και οι νεαρες μας αθλητριες θα απολαύσουν την παρουσία τους στις προπονήσεις του καμπ.

Πρόκειται για αθλήτριες που είναι η επιτομή του γυναικείου μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο και για αυτό μιλά από μόνη της η συνολική τους παρουσία επι σειρά ετών τόσο στην Εθνική Ομάδα όσο και σε συλλογικό επίπεδο με τεράστιες επιτυχίες στο παλμαρέ τους.

Όταν μιλάμε για μπασκετικά ίνδαλματα τα οποία πρέπει να έχει κάθε νεαρός αθλητής η Εβινα και η Στέλλα είναι ακριβώς αυτό.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X