ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Θα υπάρξει μεγάλη διαφορά στις εκλογές»

Ο Λούης Δημητρίου στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Έπονται εκλογές στην Κυπριακή Ομοσπονδία της Καλαθόσφαιρας, οι οποίες θα λάβουν χώρα την Παρασκευή. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, Λούης Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Αυτά που έγιναν: «Έχουν λειτουργήσει πολλά πράγματα που δεν λειτουργούσαν στο παρελθόν και έχουμε κάνει και πρωτάθλημα για άτομα σε τροχοκάθισμα. Το οικονομικό ήταν κάτι που μας απασχόλησε και δουλέψαμε πολύ ώστε να ανέβει και πάλι το μπάσκετ. Έχουμε πρόγραμμα και το γνωρίζουν όλα τα σωματεία. Δεν υπάρχει επιστροφή στα παλιά και θα συνεχίσουμε. Με τα λεφτά που έπαιρναν οι προηγούμενες διοικήσεις δεν τα κατάφεραν, δεν έκαναν κάτι. Έχουμε την εκπαίδευση των προπονητών και θέλουμε να αυξήσουμε και τα παιδιά στις ακαδημίες»

Για το πρόγραμμα στο μέλλον: «Υπάρχει πρόγραμμα και θέλουμε να στηρίξουμε τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και να βοηθήσουμε τον Κύπριο. Είμαστε μια ποδοσφαιρική χώρα και είναι πολύ λίγα τα λεφτά που έχουμε για να αναβαθμίσουμε το άθλημα. Υπάρχει μια νέα αξιολόγηση και θα υπάρξουν νέες χορηγίες στην καλαθόσφαιρα»

Για την Παρασκευή και τις εκλογές: «Είμαι σίγουρος πως θα εκλεγώ την Παρασκευή και κάπου στις 7:30 θα έχουμε τα αποτελέσματα. Θα υπάρξει μεγάλη διαφορά»

Για τα κίνητρα ώστε να παίξουν ιστορικά σωματεία και πάλι στην πρώτη κατηγορία: «Δεν είναι μόνο το οικονομικό, όμως θα στηρίξουμε τα σωματεία. Και την ΑΕΛ και την Ομόνοια και τον Αχιλλέα και έχουμε στόχο να έχουμε 10 ομάδες απ’ τη νέα σεζόν. Μάλιστα έτσι θα έχουμε»

Για το έργο στην Κόση: «Έχουμε προχωρήσει στις αιτήσεις. Θα υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου, δυο γήπεδα για καλαθόσφαιρα, για άλλα αθλήματα. Θα υπάρχει και ιατρικό κέντρο. Είναι στους στόχους που βάλαμε και θα το πράξουμε. Το έργο θα ανήκει στην Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας σε συνεργασία του ΚΟΑ. Υπάρχει και πρωτόκολλο συνεργασίας με το Ισραήλ το οποίο θα υπογραφεί ότι και να γίνει»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X