ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΚΟΚ: Δημητρίου vs Μουζουρίδης

Θα πάμε σε εκλογές τον Ιούνιο

Ανακοίνωση από την ΚΟΚ για τις υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν για την προεδρία της ομοσπονδίας, με τον νυν πρόεδρο Λούη Δημητρίου να διεκδικεί επανεκλογή και τον γ.γ. Ανδρέα Μουζουρίδη να είναι ο ανθυποψήφιός του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνει ότι ενόψει της Γενικής Συνέλευσης η οποία είναι και εκλογική και που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2018, έχουν υποβληθεί δύο υποψηφιότητες για την θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας για την περίοδο 2018-2022.

Βάσει του Καταστατικού της ΚΟΚ, η γραπτή δήλωση υποψηφιότητας για την θέση του Προέδρου θα πρέπει να συνοδεύεται από ενυπόγραφη και ενσφράγιστη επιστολή ενός σωματείου, στην οποία να αναφέρεται ότι το εν λόγω σωματείο προτείνει την υποψηφιότητα και ενός δεύτερου σωματείου στην οποία να αναφέρεται ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα.

Τον νυν Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ κ. Λούη Δημητρίου, προτείνει για την θέση του Προέδρου της ΚΟΚ για την περίοδο 2018-2022, το σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και την υποστηρίζει το σωματείο ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Τον νυν Γ. Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ κ. Ανδρέα Μουζουρίδη, προτείνει για την θέση του Προέδρου της ΚΟΚ για την περίοδο 2018-2022, το σωματείο ΕΝΑΔ και την υποστηρίζει το σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ».

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

Μόνο δύο κυπριακά…. καλάθια

Μόνο δύο κυπριακά…. καλάθια

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Τσμόκι Μινσκ με 87-75, παίρνοντας από τους Κύπριους καλαθοσφαιριστές της μόλις 5 πόντους! ...
24sports team
 |  ΑΕΚ
Ανεβάζει ρυθμό ο Γιανναράς

Ανεβάζει ρυθμό ο Γιανναράς

Μπορεί ο 19χρονος γκαρντ να ξεκίνησε το πρωτάθλημα «μουδιασμένα», εντούτοις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ φανέρωσε άλλο πρόσωπο
 |  ΑΠΟΕΛ