ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σάιμον: «Για εμένα ήταν μεγάλο βήμα η Ευρώπη»

Ο Σάιμον Μιχαήλ στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με την Νίζνι για τους «16» του FIBA Europe Cup είναι ο Κεραυνός. Η ομάδα του Στροβόλου θέλει ακόμη μια καλή εμφάνιση και άλλη μια έκπληξη στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό ο Σάιμον Μιχαήλ, εκ των καλαθοσφαιριστών του Κεραυνού μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον κόσμο: «Τα πάντα φαίνονται στο γήπεδο. Ο κόσμος στην Ευρωπαϊκή πορεία ήταν δίπλα μας. Ίσως ευαισθητοποιείται ο κόσμος καθώς πρόκειται για την κύπρο και όχι μόνο τον κεραυνό. Είναι κάτι πολύ θετικό και ανεβάζει τα στάνταρς της καλαθόσφαιρα και είναι πολύ καλό»

Για την Νίζνι: «Έχουμε μια επιθετικογενή ομάδα απέναντι μας. Με ψηλά κορμιά και δυνατούς παίκτες με πολλές εμπειρίες. Είναι σε ένα πρωτάθλημα πολύ πιο δυνατό και είναι μεγαθήριο. Σε όλα τα παιχνίδια όμως ήμασταν αουτσάιντερ όμως θέλουμε την έκπληξη»

Για το κλειδί του αγώνα: «Ειδικά σε ένα παιχνίδι εντός έδρας πρέπει να ελέγξεις τον ρυθμό. Πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς, τα ελεύθερα τρίποντα και τους πολύ καλούς ψηλούς. Όλα μπορούν να συμβούν»

Για το γεγονός πως ο Κεραυνός επέστρεψε στις Ευρωπαϊκές επιτυχίες: «Υπήρχε η αποχή από τις επιτυχίες στα τελευταία χρόνια όμως κάνουμε προσπάθεια να το αλλάξουμε. Ο Κεραυνός είχε πετύχει πολλά στο παρελθόν στην Ευρώπη και είμαστε χαρούμενοι που εμείς φέρνουμε πίσω τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες»

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Μας χαροποιεί το γεγονός πως υπάρχει ανταπόκριση και χαρά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Έχουμε φέρει επιτυχίες στα τελευταία χρόνια και είναι σημαντικό να ανεβάζουμε τον πήχη κάθε χρόνο. Αν κερδίσουμε το Λουξεμβούργο θα τερματίσουμε στη δεύτερη θέση και θα συνεχίσουμε σε άλλο γκρουπ. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο»

Για το στόχο του Κεραυνού στις εγχώριες διοργανώσεις: «Είμαστε στο πρωτάθλημα και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Στο κύπελλο βγήκαμε απ’ τον ΑΠΟΕΛ σε ένα φανταστικό παιχνίδι. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε το back to back».

Για τις προσωπικές επιτυχίες και την Ευρώπη: «Για εμένα ήταν μεγάλο βήμα η Ευρώπη. Ήταν καινούργιο για εμένα και ήθελα να δω και εγώ ο ίδιος πως μπορώ να ανταποκριθώ απέναντι σε άλλους επαγγελματίες. Είμαι ικανοποιημένος και κάνω το δικό μου παιχνίδι. Οι εμπειρίες μας βελτιώνουν και συνεχίζουμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X