ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λειβαδιώτης: «Δεν έχουμε κάτι να ζηλέψουμε από τις μεγάλες ομάδες»

Ο Κεραυνός έκανε το δύο στα δύο στους ομίλους του FIBA Europe Cup

Ο Κεραυνός έκανε το δύο στα δύο στους ομίλους του FIBA Europe Cup, όπου επικράτησε μέσα στον Στρόβολο της BC Balkan από την Βουλγαρία με 88-59 και έκανε βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Στο πλαίσιο αυτό ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία των όσων δήλωσε:

Για το θετικό ξεκίνημα στο Europe cup: «Κάναμε καλό ποδαρικό με δυο νίκες, όμως θέλουμε και την ανάλογη συνέχεια. Αυτό είναι το ζητούμενο»

Για το στόχο στη διοργάνωση: «Δεν έχουμε κάτι να ζηλέψουμε από τις μεγάλες ομάδες και έχουμε δείξει πως μπορούμε να κάνουμε πολλά»

Για τον όμιλο: «Εμείς και η Κορμέτ έχουμε ξεκινήσει καλά όμως είναι ακόμη νωρίς. Το επόμενο μας παιχνίδι είναι ενάντια στην Κορμέτ στην Ουγγαρία και είναι πολύ δύσκολο, όμως με νίκη εκεί θα βάλουμε βάσεις για πρόκριση στην πρώτη θέση»

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης αν ο Κεραυνός προκριθεί: «Σε περίπτωση πρόκρισης θα πάμε στους 16 και θα σχηματιστούν 4 όμιλοι από τους οποίους θα προκύψουν 8 ομάδες. Εκείνες μαζί με άλλες 8 που θα έρθουν από το Champions League, θα δώσουν μάχη για τον τίτλο. Έτσι τα πράγματα είναι πραγματικά δύσκολα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X