ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κεραυνός: Πέρασε στη δεύτερη φάση

Μόνο η πρωτιά παίζεται στις δυο τελευταίες αγωνιστικές

Τη δική του δουλειά την έκανε από το βράδυ της Τρίτης(8/11) ο Κεραυνός με τη νίκη του επί της Μπράσελς, αλλά έκανε και η Κόρμεντ τη δική της με αποτέλεσμα να προκριθεί ο σύλλογος του Στροβόλου στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup.

Μετά το τέλος της τέταρτης αγωνιστικής, η Κόρμεντ έχει 4-0, ο Κεραυνός 3-1, η Μπράσελς 1-3 και η Μπαλκάν 0-4. Με δεδομένο πως ο Κεραυνός επικράτησε μέσα έξω της Μπράσελς, η πρόκριση εξασφαλίστηκε και μαθηματικά.

Για την πρωτιά, οι πρωταθλητές Κύπρου πρέπει να πάρουν το διπλό στην έδρα της Μπάλκαν και τελευταία αγωνιστική να κερδίσουν εντός την Κόρμεντ ανεξάρτητα του τι θα κάνει η Κόρμεντ στον αγώνα της με την Μπράσελς.

Να αναφέρουμε πως στη δεύτερη φάση υπάρχουν και πάλι όμιλοι των τεσσάρων ομάδων όπου οι δυο πρώτες θα προκριθούν στα νοκ άουτ.  Εκεί θα συναντηθούν με οκτώ ομάδες που θα έχουν αποκλειστεί από το Champions League και θα δώσουν διπλές αναμετρήσεις.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ώρα τελικών για την ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

Ώρα τελικών για την ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

Η ομάδα της Λάρνακας έχει ανακοινώσει πως η είσοδος στο στάδιο θα είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ τονίζεται πως η κάρτα φιλάθλου ...
 |  ΑΕΚ
X