ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κεραυνός: «Καλό σου ταξίδι Νεκτάριε»

Ανακοίνωση από τον Κεραυνό για το χαμό του αθλητή του σωματείου Νεκτάριου Πεττεμερίδη που πέθανε εν ώρα προπόνησης.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται και αποφάσεις που πήρε το Δ.Σ. για να τον τιμήσει.

Αναλυτικά:

«Ο Γ.Σ.Σ. "Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ", με μεγάλη του θλίψη ανακοινώνει τον άδικο χαμό του αθλητή μας Νεκτάριου Πεττεμερίδη, ηλικίας 30 ετών που κτυπήθηκε από αυτοκίνητο στις 4/2/2018 στην Ποταμιά σε ώρα προπόνησης και υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα 16/2/2018. Η σκέψη μας αυτή τη δύσκολη στιγμή πηγαίνει στην οικογένειά του, που είναι αντιμέτωπη σε μια τόσο μεγάλη απώλεια.

Ο Νεκτάριος ξεχώριζε για τον χαρακτήρα και το ήθος του. Συμμετείχε επιτυχώς σε όλους τους αγώνες Τριάθλου της Κυπριακής Ομοσπονδίας το 2017, με μεγαλύτερή του επιτυχία, τη δεύτερη θέση Παγκυπρίως στον αγώνα Τριάθλου Sprint. Με επιτυχία επίσης συμμετείχε στο IRONMAN Αυστρίας τον Ιούλιο του 2017, έναν από τους διασημότερους αγώνες Τριάθλου στον κόσμο.

Το Δ.Σ του Γ.Σ.Σ. "Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ" και ο φίλαθλος κόσμος του σωματείου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Σε ειδική συνεδρίασή του, το Δ.Σ του σωματείου μας μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

1. Τη διοργάνωση και καθιέρωση ετήσιου φιλανθρωπικού αγώνα Διάθλου (Τριάθλου) που θα φέρει το όνομα του.

2. Μονόλεπτο σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα καλαθόσφαιρας της αντρικής μας ομάδας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον ιερό ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο, αύριο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της εκκλησίας Παναγίας Χρυσελεούσης Στροβόλου, που βρίσκεται δίπλα από το K-Cineplex.

Καλό σου ταξίδι Νεκτάριε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει».

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X