ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κεραυνός: Αποχωρεί ο Γιώργος Σφικτός

Ανακοίνωαε την αποχώρησή του από τη διοίκηση του Κεραυνού μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια παρουσίας.

Την αποχώρησή του από τη διοίκηση του Κεραυνού ανακοίνωσε ο Γιώργος Σφικτός, μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια παρουσίας. Η ανακοίνωση έγινε μέσω γραπτής του επιστολής, που παρατίθεται πιο κάτω:

«Με την παρούσα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από σοβαρό προβληματισμό αποφάσισα να μην συνεχίσω στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού Στροβόλου. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, μια και αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν ότι ο Κεραυνός για σχεδόν 20 χρόνια ήταν η δεύτερη μου οικογένεια.

Θέλω να ευχαριστήσω το Πρόεδρο κ. Πάρι Παπαέλληνα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τόσα χρόνια. Ο Πάρις ήταν ο κύριος λόγος που αναμίχτηκα αρχικά στα διοικητικά του Κεραυνού και παρέμεινα για τόσα χρόνια. Ο αρχές του Πάρι που στηρίζονται πάνω στο ήθος, αθλητοπρέπεια και ότι ο Κεραυνός έχει ξεφύγει από το «κομματικό ταμπέλλωμα» ήταν και συνεχίζουν να είναι χαρακτηριστικά που κάνουν το Κεραυνό ένα ξεχωριστό σύνολο.

Θα ήταν αχαριστία και μεγάλη παράβλεψη μου να μην ευχαριστήσω τους υπόλοιπους συνεργάτες του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και τους τόσους πολλούς φίλους και φίλες που έχω στο Κεραυνό και στον ευρύτερο χώρο της καλαθόσφαιρας.

Ο Κεραυνός μου χάρισε πολλές χαρές αλλά και (δυστυχώς) λύπες. Αυτά πάντα συμβαίνουν και ποτέ μου δεν λειτούργησα με αυτοσκοπό να εισπράξω κάτι. Το γεγονός ότι εισέπραξα αγάπη και σεβασμό από τον κόσμο, τους αθλητές και τις αθλήτριες του Κεραυνού είναι για μένα αρκετό.

Φεύγω με καθαρή συνείδηση μου γνωρίζοντας ότι τόσα χρόνια ουδέποτε εξέθεσα το Σωματείο μου και το ότι έχω κάνει φίλους σε όλα τα σωματεία , και η αναγνώριση και ο σεβασμός τους με τιμούν.

Όμως αθόρυβα ξεκίνησα, έτσι θέλω να αναχωρήσω»…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X