ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φέτος θέλουν τον τίτλο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Τους υψηλούς του στόχους για την φετινή χρονιά έθεσε ο Κεραυνός, σε σημερινή συνέντευξη τύπου για το 30ο τουρνουά καλαθόσφαιρας Κεραυνού – ΣΠΕ Στροβόλου, που θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Οκτωβρίου στην κλειστή Αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας».

Ο πρόεδρος του σωματείου, Πάρης Παπαέλληνας ανέφερε ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει με την προσδοκία ότι μετά από οκτώ χρόνια θα εκπληρώσει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Πρόσθεσε ότι όλες οι ομάδες του Κεραυνού αναβαθμίστηκαν αγωνιστικά, προπονητικά και διευθυντικά. Δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει τόσο τον ΟΠΑΠ, όσο και την ΣΠΕ Στροβόλου.

Από την πλευρά του, ο προπονητής, Χριστόφορος Λειβαδιώτης είπε ότι συνεχίζεται το πλάνο τριετίας. Η ομάδα φέτος θα κερδίσει τον τίτλο, με τον ίδιο περίπου κορμό (τα 9/12 της ομάδας παραμένουν), αλλά με αναβάθμιση του Κυπριακού υλικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν εφτά Κύπριοι με μέσο όρο ηλικίας τα 24 χρόνια. Επίσης, ο κ. Λειβαδιώτης ανέφερε ότι η περσινή χρονιά ήταν καλή, αλλά υπήρξαν ατυχίες με τραυματισμούς και συμπλήρωσε ότι το τουρνουά είναι μία καλή ευκαιρία για προετοιμασία της ομάδας.

Ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Θεοχαρίδης υποσχέθηκε εκ μέρος των παικτών ότι θα μιλήσουν στο γήπεδο.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, Χρήστος Στυλιανίδης ανέφερε ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει και θα προσπαθήσει να σπάσει το κατεστημένο της ΑΕΛ. Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε η αρχηγός της ομάδας, Άντρια Πιτσιλίδου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή 7/10/16

ΕΘΑ-ΕΝΠ (17:00)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΑΕΚ (19:15)

Σάββατο 08/10/16

ΑΕΚ-ΕΘΑ (17:00)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΕΝΠ (19:15)

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταβλιού

Ο Πάρης Παπαέλληνας ανακοίνωσε ότι ο Κεραυνός θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με 6μελή ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταβλιού που θα διεξαχθεί στην Δανία από τις 20-23 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση