ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

30ο Τουρνουά Κεραυνού – ΣΠΕ Στροβόλου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γ.Σ.Σ. «Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ», με ανακοίνωση του, ενημερώνει ότι διοργανώνει (για τριακοστή χρονιά) το ετήσιο Τουρνουά του.  Οι αγώνες του Τουρνουά εντάσσονται μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας τόσον της ομάδας μας όσον και των υπόλοιπων ομάδων που θα λάβουν μέρος.  Το Τουρνουά μας θα διεξαχθεί το διήμερο 7 και 8 Οκτωβρίου 2016 στο αθλητικό κέντρο «ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ».
 
Θα συμμετέχουν οι πιο κάτω ομάδες: Κεραυνός, ΑΕΚ, ΕΘΑ και Παραλίμνι.
 
O Κεραυνός ευχαριστεί  τους χορηγούς της εκδήλωσης, την φίλαθλο Εταιρεία της ΣΠΕ Στροβόλου, η οποία είναι  και ο κύριος χορηγός του Τουρνουά μας, καθώς επίσης και τις εταιρείες ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, και NIVEA για την πολύτιμη και ποικιλόμορφη βοήθεια και συμπαράσταση τους.
 
Δημοσιογραφική διάσκεψη αναφορικά με το Τουρνουά την διεξάγεται την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αθλητικού Κέντρου Κώστας Παπαέλληνας.

Θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τους αγώνες του Τουρνουά καθώς επίσης θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση των Ομάδων Ανδρών και Γυναικών του Κεραυνού.
 
 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ώρα τελικών για την ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

Ώρα τελικών για την ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

Η ομάδα της Λάρνακας έχει ανακοινώσει πως η είσοδος στο στάδιο θα είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ τονίζεται πως η κάρτα φιλάθλου ...
 |  ΑΕΚ
X