ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Μέσω γραπτής δήλωσης ο Ανδρέας στέλνει τις ευχαριστίες του στον Κεραυνό, αφού ως γνωστό συνεχίζει την καριέρα του στην ΕΘΑ.

Η γραπτή του δήλωση:

«Ένας από τους πιο όμορφους κύκλους της Μπασκετικής μου καριέρας, γεμάτος χαρές και συγκινήσεις έχει ολοκληρωθεί μετά από 9 χρόνια.

1 Πρωτάθλημα, 3 Κύπελλα και μια αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία ο απολογισμός της μπασκετικής μου σελίδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την αρχή της καριέρας μου μέχρι και σήμερα τη Διοίκηση του Κεραυνού που με αγκάλιασε και πίστεψε σε μένα, τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας του Στροβόλου που ήταν πάντα στο πλευρό μου  τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου για όλα τα υπέροχα χρόνια, στους φυσιοθεραπευτές, στο προσωπικό του Σωματείου αλλά και στους συμπαίκτες μου για όλες τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Ξεχωριστή στιγμή στην πορεία μου η τιμή που μου έκανε αυτό το Ιστορικό Σωματείο να είμαι ο αρχηγός του τα δύο τελευταία χρόνια.

Σας ευχαριστώ «Κεραυνιστές» για όλες τις υπέροχες αναμνήσεις που μου χαρίσατε τις οποίες θα κουβαλώ ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου»

Με εκτίμηση

Ανδρέας Πηλαβάς #6

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ώρα τελικών για την ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

Ώρα τελικών για την ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

Η ομάδα της Λάρνακας έχει ανακοινώσει πως η είσοδος στο στάδιο θα είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ τονίζεται πως η κάρτα φιλάθλου ...
 |  ΑΕΚ
X